Dom’le, eu cat eram mica mergeam cu matusa-mea in tabara, ca ea era singura care avea tupeul sa ma ia cu ea. Altor profesori le era frica, sa nu ma accidentez cu sifoanele pe nas si sa aiba probleme. Dar asta e din alta poveste…

Ma rog, asta era acum multa vreme, nici macar n-am ajuns si eu la tabara de la Navodari.

Interesant, este ca stiu de tabara de la Navodari, in fiecare an este promovata de catre mass-media. In absolut fiecare an nenorocit aud cum s-au imbolnavit bietii puradei trimisi acolo. In fiecare an nenorocit este acelasi lucru: toxiinfectie alimentara!

Ce se intampla? Avem cumva un Mastermind, care ii trimite pe copii aia la Navodari, pentru a crea o forma de selectie? Aia care nu mor, inseamna ca sunt rezistenti si-si pot duce genele mai departe..

Cat de cretin sa fii sa-ti trimiti odoru’ in tabara?

Incep sa ma intreb: ce dracu e in capul parintilor acestor copii? Hai mah sa-l trimitem pe puradel la Navodari, ca daca scapa, prinde si suta!

Bineinteles, avem cifre alarmiste asa cum ii sta bine unei stiri de importanta nationala, adica de la 25 de bolnaviori, am ajuns la 47, numarul fiind in crestere si se preconizeaza ca absolut toti pustii din Romania vor face toxiinfectie alimentara empatica. In semn de solidaritate cu prietenii de la Navodari.

Logic, nu sunt de vina angajatii taberei, nici produsele alterate care le sunt servite copiilor. Nu! De vina e caldura!

Eu personal, ma bucur. Sa crape, dom’le, ca oricum nu au pic de respect in ei! Sa crape!

Play Music - Asculta muzica online

Adio, tabara draga!

4 comentarii la „Adio, tabara draga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.