Am preluat de la DeMaio

Aseară am urmărit la “Naşul” o emisiune delirantă, în care Gigi Becali a povestit, cu lux de amănunte, timp de mai bine de o oră, cum făcea el pe peştele pentru Gheorghe Hagi. Cum le dădea el fetelor câte 2.000 lei ca să le placă fotbalistul, la nivel spermatozoidic, cum trebuia el să le convingă cu “psihologia infailibilă” de care crede că dispune, că trebuie să-i cadă repede la pat lui Hagi, pentru că acesta nu era liber decât 24 sau 48 ore între cantonamente şi tot aşa. O întreagă mizerie aruncată pe sufletul unui om care, poate, la acea oră, era suficient de timid ca să nu aibă curajul să întindă singur mâna. Un fotbalist care a avut încredere în prietenul lui, adică acest animal nenorocit ce poartă numele de JIJI FECALI, o jigodie cum rar mi-a fost dat să văd. Ştii ce, Jiji? Din tot ce ai povestit, am înţeles că Hagi futea, şi tu nu. Tu plăteai? E vreo problemă aici şi ar trebui să ne spui mai multe despre ea, în ceea ce te priveşte? Cumva, virilitatea ta se manifestă doar în staul, atunci când miroase a miţoasă???

Fac un apel, de aici, către absolut toată presa română, pentru că altceva nu mai avem ce face. Vă rog, opriţi accesul acestui om la absolut orice fel de medie. Vă înţelegem, pe spatele unui astfel de animal dumneavoastră vă vindeţi paginile infecte, dar ceea ce se petrece, locul în care l-aţi adus, ceea ce s-a făcut din el exclusiv prin prisma atenţiei oferite, trebuie să ia sfârşit. Nu mai discutăm despre o persoană publică, discutăm deja despre mizerie morală, şi nu cred că presa României de an 2007 trebuie să găsească o ţintă în promovarea acesteia.

Fac un apel către blogger-ii ce mă citesc, către cei ce mă cunosc, către cei ce gândesc aşa cum o fac eu în acest caz, să mi se alăture prin publicarea unui post pe propriul blog. Haideţi apoi să postăm link-urile pe site-urile celor mai cunoscute ziare de sport, să trimitem e-mail-uri cotidianelor, televiziunilor, posturilor de radio, instituţiilor mass-media, în speranţa că, dacă acest individ nu va fi asanat din media, măcar prezenţa sa se va reduce drastic. Vă mulţumesc tuturor. Şi sper în ajutorul şi colaborarea voastră. Nu este cine ştie ce, dar cineva trebuie să ia măcar minimum de atitudine împotriva acestui produs al fugii de la şcoală, cum spunea Boanchiş, şi atitudinea respectivă trebuie adusă la cunoştinţa publicului, poate ni se vor alătura şi alţii.

Play Music - Asculta muzica online

apel anti-Gigi Becali…!
Etichetat pe:

2 comentarii la „apel anti-Gigi Becali…!

 • 19 octombrie 2007 la 08:46
  Legătură permanentă

  fac prea multi bani si prea usor de pe urma lui G.B. ca sa-l ignore.
  nu cred ca acest apel va schimba ceva, pt ca audienta din romania are creierul deja spalat :(
  va doresc succes si voi incerca sa fac si eu ceva …

  Răspunde
 • 22 octombrie 2007 la 09:45
  Legătură permanentă

  bai, ca sa spele creierul audientei din romania, prima conditie era ca audienta sa aiba creier… dar cei care au creier, nu urmaresc si nu citesc asa ceva…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.