Tanananaaaam, taam (ghitara)
am iesit duminicaaa
Tanananaaaam, taam (ghitara)
cu o amicaaaa
Tanananaaaam, taam (ghitara)
si mer in herastrau…
fiinca voiam sa beu

Bineinteles, merem pe malu’ baltii sa aiba si tantarii ce manca! Zis si facut, a venit amica m-a luat ,m-a transportat pana in parc, am coborat din masinarie si am inceput sa ne plimbam, fiindca mersul pe jos face piciorul frumos.
Am trecut pe langa diverse terase si intr-un final am intrat in Cuando Navigation.
In acel moment s-a trezit proletarul din mine. Asa concentratie de fita pe centimetrul patrat n-am mai vazut de multa vreme! Picture this: o gramada de prosti cu fite, care nu faceau nimic, doar beleau ochii sa vada ce poarta ala, ce pipita e langa el, cat de plasticata e pipita, ce mobil are pipitu. Stateau cate 5 la masa, nu vorbeau, doar se uitau!
Bineinteles, eu nu ma incadrez in categoria pipita, adica am cateva mari defecte: sunt bruneta, am trei neuroni (si ii folosesc) dar mai ales am o mare scarba pentru astia. Se citeste pe fata mea ca-mi vine sa vomit cand ii vad.
Logic, ospatarul cand mi-a citit fericirea pe fata s-a facut ca nu ma baga in seama. Si am avut parte de tratamentul asta toata seara. Ma rodea sa il raportez la OPC, dar cu ce motiv? Domle nu place fata mea si vreau sa-i ardeti o ditamai amenda dupe ceafa, ‘tu-i mama lui de capitalist!

Play Music - Asculta muzica online

Bourgeoisie blues…

2 comentarii la „Bourgeoisie blues…

 • 26 iunie 2007 la 22:47
  Legătură permanentă

  Lenin si poporu rus
  Libertatea ne-a adus…
  Tovarasa evita pe viitor asemenea sezatori ale dusmanului poporului si anume capitalismul….nu vom tolera asemenea iesiri…la urmatoarea sedinta a CC a PCR sa iesi in fata si sa te autodenunti, numai asa vom duce socialismul pe cele mai inalte culmi ale gloriei proletare.

  PS: Cred ca mi-a iesit bine limbajul de lemn ?

  Răspunde
 • 26 iunie 2007 la 22:55
  Legătură permanentă

  Crezi?
  Oricum, cu prima sedinta a comitetului pe sector, ma voi ridica in fata tuturor tovarasilor si ma voi autodenunta, dupa care voi cere sa fiu repartizata disciplinatoriu la munca cu sapa.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.