Dom’le, am o problema! De fiecare data cand racesc si imi curge trompetica, in loc sa moara si simtul mirosului, al meu se amplifica, simte toate putorile! Asa incat dupa ce ca imi curge nasul, incep sa-mi curga si lacrimile!

Picture this: bulevardu’ Unirii, ora 18, full pe toate cele 3 benzi, lumea ciorchine in statie… Vine un aftobuz d-ala nou’ Merz, plin ochi!

Iti iei inima-n dinti, dai din coate, lovesti cu picioarele si reusesti imposibilul! Te urci in mijlocul de transport pus la dispozitia dumneavoastra prin marinimia Regiei Autonome de Transport (inuman)
Bucuresteni.

Stiti voi cum miroase intr-un autobuz d’ala? Multi stiti, dar va reamintesc eu… Miroase a cavou de zombie, a moarte iminenta a celulelor hepatice, a vikingi dupa 8 luni pe mare cu grasime de balena! Pe scurt: PUTE!

Si dupa ce te colorezi la fata precum curcubeul, mai ai placerea sa si stai lipita de cine stie ce mortaciune, care n-a mai vazut un dus de la Revolutia Franceza. Bineinteles, cadavrutul va cobori la fix aceeasi statie cu tine. Si toate astea findca Providenta vrea sa-ti testeze spiritul si ficatul…

Vreau un serviciu aproape de casa! Il vreau la 5 minute de casa, vreau sa fie la etajul 9 al blocului meu!

Play Music - Asculta muzica online

„din activitatile cotidiene”

5 comentarii la „„din activitatile cotidiene”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.