Idaho, aici de fata, a iubit intotdeauna diviziunea munci (Bah, atata stiu, atata fac!), adeca ea stie o singura chestie: turism. Insa la locul ei de munca actual, in afara de a face pe sefa cu ea insasi, mai face si o gramada de alte lucruri.
Spre exemplu, a copiat si spart flashurile de pe diverse saituri…
Atitudinea lui Idaho pre si post SWF Decoder s-a schimbat radical. (sa vvvvvvvvva fut, cu flashurile voastre, cu tot!)
Inainte, era duios: Uuuu, uite ce dragut e site-ul asta! A, uite, are si muzica! Si ce dragut e intro-ul!
Acum e tragic: ‘gamiash! Flash! ‘tui muma-n cur! nu putea sa fie cat mai simplu?
Am ajuns sa ii urasc pe uebdizainarii care fac saituri in flash, si cu muzica, care sa se suprapuna peste uinampu meu de am futut botonu de volum! KKK pe curu lor de negri! Bici pe plantatie!

Dar cel mai tare m-a durut, cand sef-miu mi-a soptit dulce: „Idaho, cred ca te bag in treinin, sa inveti uebdizain!”. In acel moment, am simtit ca ma sufoc!, pamantul imi fugise de sub picioare, mainile reci sloi, simpomele unui colaps, isi faceau aparitia incet si inevitabil. Am scuturat brusc din cap. „Sa ceeeee??????!!!!!!!” [Saru’ mana, Sefu! Facem, facem! Sefu, aveti o scama. Gata! Nu mai e! ].

Buuun. Asta a fost introducerea pentru a va expune relatia mea cu computerul. Este o relatie de ordin religios, ghidata dupa principiul „Crede si nu cerceta!”.
Avand in vedere ca am 4 cititori: Rufio, Dracu si mai nou Sunrise, io fiind numaru’ 4, recunosc redundanta folosirii urmatorului link catre una dintre scrierilelui Eco. dar tre sa par si io citita, nitel, asa de fita.

Postu’ asta se termina abrupt, fiinca am ramas fara de tigari si fug repede sa execut un nou pachet.

Play Music - Asculta muzica online

Flash my ass!!!

Un comentariu la „Flash my ass!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.