Dupa ce mi-am descarcat naduful politic, m-am gandit sa scriu si ceva care sa ma reflecte. De fapt, il va reflecta pe un fost coleg de sclavie, de cand lucra je intr-un… intr-un. Deci intr-un, eu lucram in ture si atuncea cand lucrezi in ture, mai ai si ture de noapte. Intr-un unde lucram io, turele de noapte erau un mare sir de discutii cu colegii, intrerupte de vreun client. Ca intotdeauna subiectele se invarteau in jurul sexului, ca doar nu am fi vorbit despre evolutia actiunilor pe piata si nici despre geopolitica…

Ei bine, dragii babei si dragele mosului, intr-o noapte am avut parte de o revelatie. Acest coleg, al carui nume nu mi-l mai amintesc mi-a facut o demonstratie a adevaratului rol al femeiii in societate. Iata discursul sau, asa cum mi-l amintesc eu:
„-Bah, femeile e bune pentru un singur lucru: MUIE (si in ochi i-a sclipit dorinta), de fapt iti dai seama si dupa nume…”
„Ce vrei sa spui, bah?” am sarit noi femeie, incercand sa parem ofensate de un lucru care nu ne deranja prea tare.
„-Deci, sa nu va suparati pe mine, insa asta e adevarul.”
„-Hai ma ne lasi, perversu’ dreacu’. Du-te in vestiar si fa o laba” a sarit una cu gura mai mare.
„-Hai sa va explic” si si-a luat un aer de profesor, gesticuland vehement. „Cum se zice la femeie? MUIERE!, Vedeti? Nu? Muie -re”
qed
Degeaba, am incercat unele dintre noi, mai poliglote si cu cunostinte vaste in limba romanes sa ii explicam, omul era convins de ceea ce spunea… S
incer m-a convins si pe mine…

Play Music - Asculta muzica online

Muie(re)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.