Pamnatul de pe Apollo 17Leidiiiiiiiiiiz end gentălmeeeeen, maine damăn unt herăn, medamz e musiu. Ai hev ză greit plejur ov introdiusing iu: SAAAANEPIIIIIIIIID!

Acest marcant si ilustru si vajnic reprezentant al speciei Homo Otodoxus Imbecilus, pe care am facut greseala de-a nu-l mai urmari de pe data de… candva luna trecuta…

Mare greseala, uriasa, gigantica, cosmica, fiinca, stimabilul mai sus mentionat, a reusit sa-mi dea cu-o perla peste monitor, de-am crezut c-o sa lesin in fata biroului!

Pai sa vedem ce intelepciune ne-a dezvaluit mnealui… Io, creca a vrut sa dea in vileag una dintre machinatiunile bine ascunse ale Abatiei Sionului, care a vrut sa ne insele pe noi toti, avandu-i ca Mari Maestrii pe niste scarbavnici pe numele lor: Da Vinci, Michelangelo, Newton, etc.

Ei bine, dragii mei, acesti… acestiii… acesti diavoli deghizati in oameni au pogorat asupra maselor un mare flagel… STIINTA (ptiu, piei drace! duca-s-ar pe pustii!).

Astfel au aparut eretici care combateau Prea Sfanta Teorie a Geocentrismului, contrar opiniei generale si de bun simt care spune ca:

Pamântul e în centrul creatiei lui Dumnezeu, asa cum citim în Cartea Facerii, în Biblie.

Spre marea milostivenie a Creatorului, Sanepid, a venit sa faca nitica ordine in mintile noastre orbite si ne-a dezvaluit adevarul!

Pentru ajutorul acordat Umanitatii, ii acord Premiul I al Concursului „Narrow minded Award!”, aceeeestaaaaaa consta intr-o fotografie a Pamantului facuta de pe Nava Apollo 17 (ete na, poza!) si avansarea in gradul de arhanghel sef-supraveghetor cu moralitatea, de asemenea, ca dovada a respectului ce i-l port, voi crea pe blogu lui je, una bucata categorie „Narrow minded Award Winner” unde va aparea mnealui!

In numele tatalui si al fiului si al sfantului duh, Amin!

Play Music - Asculta muzica online

Narrow-minded Awards presenting
Etichetat pe:

33 de comentarii la „Narrow-minded Awards presenting

 • 21 august 2007 la 10:59
  Legătură permanentă

  mda.. n-am fost prea atent la ce vroiai sa zici in articolu asta, dar trebuie sa recunosc, ca, a trebuit sa citesc de 2-3 ori inceputu’, pana sa imi dau seama ce inseamna.o englezo-romana funny

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 11:02
  Legătură permanentă

  Nici eu nu ti-am citit comentariul, dar am inteles ultima parte, nu de alta da’ e in engleza… Altceva? Alte lamuriri?

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 11:32
  Legătură permanentă

  Idaho, unde ai vazut tu referiri la Sion? Vezi ca esti isterica? Vezi ca te grabesti sa te hlizesti fara sa gândesti de doua ori?

  Ia spune tu cum a aparut lumea, dar nu dupa ce ai vazut la tv si citit ci dupa mintea ta. Sa vedem care teorie e mai logica, cea stiintifica, ca lumea a aparut singura, sau cea religioasa, ca e opera unei Fiinte rationale si vii, Dumnezeu.

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 11:34
  Legătură permanentă

  Apoi, as vrea sa stiu ce carti în domeniile stiintei materialiste, precum si teologiei ai studiat.

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 11:34
  Legătură permanentă

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 11:42
  Legătură permanentă

  @ sanepid, Aaaaaa, din cate stiam eu… Dumnezeu nu e fiinta, e spirit, duh si cu certitudine nu este viu, dar poate tie ti-a comunicat altfel… Da referitor la Sion, am spus-o la misto fiind convinsa ca nu vor intelege multi… Oricum, meteoritii ce sunt pietre cu care se joaca Dzeu? Iar sistemele planetare, un mare si cosmic joc de golf? Am auzit ca Dzeu are un handicap maricel, cica Sf petru e mai bun…

  @ samuraie, stiu! Stiu, acum liniste-te, ca nu te mai oxigenezi!

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 11:54
  Legătură permanentă

  asta imi aduce aminte de un episod din south park…cand adultii incep sa cugete „religie” si ajung la concluzia ca ca e mai bine sa bage mancarea prin fund si sa se usureze pe gura. foarte tare episodul…se termina, normal, cu stan si replica lui: „you see? we’ve all learn something today…” si kenny moare, ca de obicei.

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 12:00
  Legătură permanentă

  Daca ceva nu e fiinta atunci nu exista. Daca un spirit e mort atunci nu e spirit.

  Cu Sionul: ti-ai imaginat ca sunt un redus speriat de teoria conspiratiei.. Nu sunt.

  Meteoritii si tot ce vedem pe lumea aceasta a fost rânduit de Dumnezeu spre slujba omului, pe cai stiute doar de El.

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 12:03
  Legătură permanentă

  A-ha!
  Cu Sionul… Po’ sa fac pariu ca n-ai inteles ce voiam sa spun…
  Nu ti se pare un pic cam bizar sa spui ca Dzeu a facut totul pentru om? Deja ma faci sa cred ca il vezi pe Dzeu in slujba omului…
  BTW: aleg calea usoara, in care sa cred ratiunea… Religia este o forma de control a maselor, existenta sau inexistenta lui Dzeu nu e problema mea!

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 12:04
  Legătură permanentă

  aici detectez un fir direct cu „al de sus”
  alo, Sefu, cum ziceai ca e cu alea? aaaaaaaaa, ce destept esti Tu si cum le stii Tu pe toate…lasa-ma sa-Ti mai dedic un imn…unul mic…te rog io! pot? pot? pot?

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 12:25
  Legătură permanentă

  Domnul Hristos Însusi spune ca El nu a venit sa I se slujeasca ci sa slujeasca El pe oameni.

  Ratiunea sunt gândurile, care sunt doar în capul tau. Nu te izola de realitate.

  Despre controlul maselor, în prezent masele sunt manipulate cu asa.zisele descoperiri stiintificre, vezi acest articol:
  http://sanepid.wordpress.com/2007/08/21/o-noua-religie-credinta-in-descoperirile-stiintei-materialiste/

  Samurai, poti sa te adresezi singur lui Dumnezeu, în rugaciune, nu ai nevoie de intermediari.

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 13:15
  Legătură permanentă

  si o sa-mi raspunda? tu-L auzi, Jeanne, cand comunici cu el? Ii auzi vocea? ce-Ti spune cand esti numai tu cu El?
  poti sa-l intrebi ceva pentru mine, ca io-s cam pacatos, de felul meu…daca iarba e pe pamantul asta, pusa de El, de ce nu avem voie sa ne infruptam cu totii la liber?

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 13:27
  Legătură permanentă

  Sunt d-acord cu samurai: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  Pai bre Sanepide, tu ce esti tare nehotarat, ori esti rasist ori esti ortodox practicant? Astea doua nu prea merg deodata…
  Oricum, sar`na tanti Idaho ca mi-ai aratat calea spre lumina oferita de becu` lu` sanepid, n-am mai ras atat de cand am descoperit sfatuitorii ortodocsi

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 13:34
  Legătură permanentă

  „Ia spune tu cum a aparut lumea, dar nu dupa ce ai vazut la tv si citit ci dupa mintea ta” pai bre copacule tu unde ai citit de existenta lu` `mnezeu, nu-n biblie, nu popa te-a informat de existenta lu` `mnezeu si despre cum a facut el tot?
  Deci sa-nteleg tu scrisa-i Geneza prealuminatule. Eu zic ca inca nu-i tocmai tarziu sa candidezi pentru ocuparea prefericitului loc de preafericit patriarh si sa cureti tara asta de toti tiganii, homosexualii, catolicii…ateii…

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 13:36
  Legătură permanentă

  Draga Z3Ro, cand gasesc asemenea perla ale intelepciunii romanesti, simt ca este de datoria mea sa le fac cunoscute si celorlalti… Adica, ce voiam sa spun? A, da! Cu placere!!!!

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 15:01
  Legătură permanentă

  Samurai, fa ce am spus si o sa vezi cum e. O sa te simti bine. Dar evident, nu te astepta sa auzi voci.

  La a doua întrebare: nu te opreste nimeni, decât constiinta sa te înfrupti. Dar vei avea de pierdut. Nu este un sarcasm al Creatorului ca ne cere sa ne lipsim de dulcetile acestei lumi ci e spre binele nostru vesnic. Ca sa ajungem la acest bine, avem nevoie de o anumita purificare, care necesita atât lipsirea voluntara de atractiile lumii de acum cât si suportarea suferintelor.

  Esti liber sa faci ce vrei.

  Zero, Biblia si alte surse mi-au oferit niste repere, dar în cautarea adevarului despre existenta trebuie sa te dezbraci de toate convingerile preconcepute. Obiectivul nu e aceasta golire ci dobândirea unui mod obiectiv de investigare.

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 16:28
  Legătură permanentă

  fratilor, trezi-ti-va!!!! sfarsitul e aproape!!! pocai-ti-va!!!!!
  rufio! 3jdemii de ave maria si tatal nostru!
  idaho! 7jdemii de tatal nostru si 45jdemii de plecaciuni in casa domnului!
  ooooooooh umanitatea!!!!

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 16:42
  Legătură permanentă

  Draga bre sanepide, ba baiatule, eu zic ca tu ai o problema psihica grava, pai unde-i tata obiectivitatea in aberatile pe care le tot insiri p-aciulea? Ce dezbracare, adicatelea tu-l iei pe `mnezeu in brate si incepi sa tipi ca stiinta e unealta diavolului, da-n acelasi timp incerci sa te convingi ca esti obiectiv. Ba asta micu` ia si mataluta un dex al limbii romane, stii tu cartea aia mai groasa decat cartea ta de capatai, si vezi ce-nseamna „obiectiv” ala

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 19:14
  Legătură permanentă

  Zero, uita-te numai pe aceasta pagina cum ma manifest eu si cum se manifesta ceilalti. Desigur, poate fi doar o aparenta, Rufio se poate sa fie, teoretic zdravan la minte, la fel si ceilalti, iar sa fiu nebun.

  Dar te-ai pripit, nu ai stat sa analizezi ideile mele.

  Nu am zis ca stiinta e unealta diavolului ci doar ca e o abureala, adica prezinta o explicatie falsa a fenomenelor din lumea materiala.

  Obiectivitatea mea consta în aceea ca nu adopt ceea ce aud fara sa verific. Si verificând teoriile stiintifice am gasit ca sunt aberante, fiindca ele toate se bazeaza pe credinta ca materia e principiul existentei, adicA principiul generator a toate, ori asta e o absurditate fiindca materia nu îsi poate explica singura existenta. Dar te invit pe blogul meu sa discutam acolo.

  Răspunde
 • 21 august 2007 la 19:59
  Legătură permanentă

  Sanepidule, tinere trol, culmea, te inseli, spre stupoarea generala, teoriile stiintifice nu se bazeaza pe asta, da` mi-e mila sa-ti explic de frica sa nu ai v-un atac cerebral. Pe langa asta n-am ce discuta cu tine, esti doar un idiot (nu ti-am gasit alta denumire) care nu face niste diferente elementare, cum ar fi, de exemplu, diferenta intre religie si credinta…

  Răspunde
 • 22 august 2007 la 01:08
  Legătură permanentă

  Zeroule, teoriile stiintifice pretind ca se bazeaza si se rezuma la simpla observare a fenomenelor, dar asta implica deja ce am zis, ca se considera materia ca suport al existentei.

  Cât despre diferenta între religie si credinta, la ce te referi, la vreun mesaj de pe aceasta pagina?

  Răspunde
 • 22 august 2007 la 11:03
  Legătură permanentă

  Sanepid are dreptate! Universul a aparut din samanta primordiala plantata de marele Iepure Alb. Dupa mii de ani si sub obladuirea lui pufoasa in zilele noastre ne putem bucura de un pamant ca o tzelina zemoasa si frageda in jurul caruia se invart gratios soarele, ca o varza mare incandescanta si luna cu cele cateva planete ca niste gulii pline de vitamine.

  Răspunde
 • 22 august 2007 la 12:24
  Legătură permanentă

  ba voi sunteti Copaci ! (vorba unui preten de’al meu). Diversitatea parerilor ma face sa mai stau un pic cu degetul la tampla si sa vin alta data cu o parere ! ;)

  Răspunde
 • 30 august 2007 la 15:14
  Legătură permanentă

  De ce majoritatea de aici l-a atacat pe Sanepid fără să încerce să dialogheze cu el? De ce atunci când cineva spune ceva care zdruncină cele mai puternice credinţe ale celorlaţi este luat peste picior şi luat la mişto? Eu nu îi iau partea, sunt sceptic în ceea ce priveşte teoria lui, dar nu prea am zărit pe cineva care să-l contrazică. El a luat premiul pentru îngustime, dar părerea mea este că şi voi ceilalţi care l-aţi băşcălit fără să încercaţi să puneţi la îndoială, măcar pentru o clipă, credinţele voastre – asta în numele raţiunii şi logicii carteziene, probabil – ar trebui să fiţi premiaţi cu acelaşi titlu.

  Răspunde
 • 30 august 2007 la 17:24
  Legătură permanentă

  Draga Stefan, imi permit sa-ti spun pe nume, sper ca nu te vei simti jignit. L-am atacat pe Sanepid, dintr-un singur motiv… Inainte ca eu sa il atac, el, la randul sau i-a atacat pe 2 dintre cei pe care am ajuns sa ii consider prieteni.
  Incercarile de dialog, poti sta linistit, au fost facute, cu rezultat: 0, Sanepid este complet orbit de ura sa… Nu-l pot intelege si este pentru prima oara cand nici nu vreau…

  Cu stima,
  Idaho

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.