Happy!Au venit strambatorile, au trecut strambatorile…
Ca dupa orice activitate, trebe sa executam si un raport.
Iata-l:
Vineri 06.04 – trezit tarziu, stat toata ziua si planuit cum voi face curatenie in apartamentul de 2 camere ce il posed pe undeva prin Cufuresti, intr-un apoteotic tarziu execut baia (splendid job, multa minutiozitate, sunt mandra…)
Sambata 07.04 – realizez ca e sambata Mare, ca: nu am facut curatanie, nu am dusat potaia, nu am vocsit oole, nu am facut nimic si ca nu am cu cine sa merg la Inviere (asta in cazul in care voiam sa merg), ma asez agale in fotoliu, aplic un pahar de vin si o tigara si planuiesc cum voi rezolva problemele, one by one
Duminica 08.04 – ora 03.00 reusesc sa termin… Invierea am executat-o in casa calcand, lumina n-am primit fiind o pacatoasa mica.
– ora 11.00 reusesc cu greu sa ma desprind de pat, pentru a face un dus si a ma pregati sa plec la masa de familie (unde mancam mult, facem glume rasuflate si ne prefacem ca ne simtim bine, what a fun!)
Luni 09.04 – continuam activitatea principala in perioada de asediu sarbatoresc: MANCAM. Casa arata ca dupa un atac al termitelor: frimituri, oase, o adevarata placere pentru ochii mei obositi de atata smotruit cu 2 zile inainte.

Concluzie: Subsemnata Idaho, declar pe propria-mi raspundere, urasc sarbatorile! Toate! Pana si amarata de Sfanta Marie.

Play Music - Asculta muzica online

Strambatori fericite

2 comentarii la „Strambatori fericite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.