Traiesc in zona Delfinului de 9 ani si singurul supermarket din zona mea este un „minunat” Mega Image. Am nevoie de diferite cumparaturi si nu sunt pensionara ca sa ma pot duce la piata, desi e destul de aproape de mine. Ajung acasa la 7 seara, la ora aceea in piata mai gasesc homlesi, caini vagabonzi si poate vreo 2-3 sobolani underground. Prin urmare ma vad obligata sa ma duc la Mega Image pentru cumparaturile necesare.
Nu stiu cum sa va spun cat de incompetenti sunt angajatii aceia, incepand de la mosulicul de serviciu caruia ii place sa i se spuna „bodyguard” pana la sefa de magazin care este o toapa lunga si zaluda lipsita de orice urma de buna crestere.
In primul rand legumele le poti gasi de multe ori putrezite si trebe sa stai sa cauti si tu o amarata de lamaie fara micelii pe ea. Toata culoarele de trecere sunt ocupate cu carucioare pline de produse pe care angajatii ar trebui sa le puna in rafturi dar au alte treburi mai importante, gen discutii despre limbi la casa sau plansete pe umeri ca ce viata grea au. Basca prin iunie am luat o sticla de wiskey in cutie, frumoasa, si cand am facut cadoul cu pricina acea sticla avea antifurtul pe ea. Norocul meu a fost persoana careia i-am facut cadoul ma cunoaste si am ramas doar cu niste glumite…
Adi a facut reclamatie, credeti ca l-a bagat cineva in seama?
Probabil ca deviza celor de la Mega Image este „I-ai banii, fute-l in gurita” pentru ca nu am auzit de vreo reclamatie care sa fi avut vreun rezultat pozitiv.
Astazi la ora 17.45, toti angajatii erau furiosi nevoie mare pe clientii care mai ramasesera in magazin ca nu puteau ei sa inchida la 18.00 fix si urlau ei intre ei „Dar ce mai cumpara astia la ora asta?”
Prin urmare, nenorocitii aia de clienti care le platesc salariul lunar sunt niste imbecili pentru ca isi mai fac cumparaturile de la Mage Image.

Play Music - Asculta muzica online

Mega Image Sucks!
Etichetat pe:    

2 comentarii la „Mega Image Sucks!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.