a6932aAnul acesta, spre deosebire de anul trecut, mi-am amintit când trebuia că e ziua blogului meu.
Astăzi, 10.04.2009, bloguleţul meu a împlinit doi ani de existenţă.
Mă uitam peste articolul de anul trecut în care faceam un bilanţ şi mi-am dat seama cât de mult mi-am neglijat colţul favorit. Dacă acum un an spuneam că am 125 de articole scrise şi 788 de comentarii, în cel de-al doilea an nu mă pot lauda decât cu 56 de articole si 181 de comentarii.
Îmi pare rau acum, dar e tardiv. Toate momentele în care m-am gândit „Ce articol aş putea scrie despre intâmplarea asta” au fost irosite, au fost nenumărate clipele în care am vrut să scriu, dar aşezându-mă pe canapea, cu laptopul in braţe, nu îmi gaseam cuvintele cu care să incep. Au fost atât de multe drafturi pe care le-am şters, atât de multe lucruri pe care mi-am dorit să le spun.
Acum stiu ce m-a convins că ar trebui să scriu din nou. Schimbarea la faţa a blogului şi iesirea din starea de amorţeală pe care am simţit-o pe tot parcursul anului 2008. Poate astrele au fost de vină, cine ştie?
La mulţi ani mie, LMA lui idaho.
Acum am început să îmi fac planuri, planuri online, pe care sper că voi avea norocul să le văd realizate, funcţionale. Să vedem spuse orbul…

Play Music - Asculta muzica online

2 ani pentru idaho
Etichetat pe:    

3 comentarii la „2 ani pentru idaho

  • 11 aprilie 2009 la 01:16
    Legătură permanentă

    …pai poate „dragostea” a fost de vina…erai prea indragostita si ocupata cu iubirea??:)…nu k nu ai fi in continuare…dar poate’i un motiv..te-ai gandit? :)
    Pupici..si „la cat de multi ani” iti doresti…ma intrebam in sinea mea daca pe la 50 te mai preocupa „idaho”…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.