Exact cum spuneam. Am 2%, ce fac cu ei? Sunt atât de multe organizaţii care s-ar putea folosi de ei (chit că sunt doar câteva sute de lei) aşa încat mă văd pusă în situaţia în care mă întreb cui să îi dau banii.
Mă gândeam să fac o listă a celor care merită banii mei, câţi or fi ei, mulţi sau puţini, deşi înclin să cred că sunt mai puţini. S-o luăm punctual.

 • 1. MaiMultVerde care zic „Dacă alegi să redirecţionezi 2% din impozitul pe venit către MaiMultVerde, promitem ca pentru fiecare 2 euro primiţi să plantăm un copac sau să strângem un kilogram de gunoi aruncat în natură.”. Eu zic că sună bine! Adică e vorba de copaci, îmi plac copacii, pot sa le dau banuţii mei…
 • 2. Salvati Delta care se juruiesc „Direcţionând 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta, vei contribui şi tu la salvarea acestei zone unice în Europa şi în lume – Delta Dunării. Nu te costă nimic!”. Şi ei mă ating la coarda sensibilă, Delta, mândria noastră, cea mai deltă dintre delte! Dar nu-mi zic cum, nu-mi promit nimic, mă lasă rece. (Puncte bonus pentru reclama interesanta)
 • 3. Asociatia Europeană de Ajutorare a Batrânilor Suferinzi care „îşi propune să ajute bătrânii defavorizaţi cu mese calde, medicamente, asistenţă medicală, prin colaborarea cu spitalele partenere, iar în termen de doi ani, finalizarea unui azil pentru bătrânii fără sprijin. „. Bătrânii întotdeauna au nevoie de ajutorul nostru, pentru că sunt bătrâni, pentru că au muncit o viaţă întreagă şi acum merită o bătrâneţe liniştită, nu lipsuri şi boli. Dar cei de la Asociatia Europeană de Ajutorare a Batrânilor Suferinzi nu m-au convins, cum ştiu eu ca e aşa cum zic ei? Vreau nişte date, nişte exemple. Nup, nu dăm, nu prezintă încredere…
 • 4. Parcul Naţional Buila-Vânturariţa Am aflat despre Asociatia Kogayon de la Artistu, el deja le-a cedat cei 2% ai săi. Nu cred că mai au nevoie de ai mei…
 • 5. Animal Life ei vor să facă un lucru bun şi omenos: „Din aceşti bani vor fi organizate campanii de adopţii şi de sterilizări, în speranţa că Sibiul va fi in viitorul apropiat un oraş în care nu vor mai exista câini pe stradă.”. Dar eu am o problemă cu maidanezii, pe care am mai expus-o pe ici, pe colo.
 • 6. Fundaţia pentru SMURD SMURD înseamnă Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare. Lăsând la o parte faptul că am o părere foarte bună despre oamenii aceştia si despre Dl Raed Arafat, ceea ce fac ei este fantastic. I-am văzut în acţiune şi am rămas impresionată. M-am hotărât să mă pun bine cu ei. Astfel, cei 2% ai mei vor pleca spre Fundatia pentru SMURD.
 • Later Edit

 • 7. Centrul Gifted Education „Copiii cu potenţial înalt se pierd. Susţine Primul Centru Gifted Education în România. Dăruieşte câte puţin din flacara generozităţii tale. Dovedeşte că eşti ROMÂN!” Şi aceasta ar fi o variantă. Sunt în impas acum.
 • Mulţumesc Arhi pentru informaţie!

  Play Music - Asculta muzica online

  Am 2% cui îi dau?
  Etichetat pe:

  6 comentarii la „Am 2% cui îi dau?

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.