a2rkweSunt mândra posesoare a unei feţe comune, tot timpul mi se spune că semăn cu cineva, că X are o soră/verisoară/prietenă care seamană leit cu mine, sau cu care semăn eu leit.
Nu mă deranjează, îmi place de cele mai multe ori, mă amuză să mi se spună că am vreo geamană pe undeva. Nu a trecut mai mult de o lună de când un italian a început să mă caute disperat pe facebook. „Hey, how are you, long time …” Iniţial m-am gândit că poate este vreun fost client din recepţie cu care am stat de vorba, sau poate vreun cunoscut de prin peregrinările mele europene. Dar chiar nu-mi aminteam, aşa incât i-am răspuns omului că orişicât mi-am scremut minţile, nu ştiu cine e.
Raspunsul lui nu m-a mirat prea tare, doar mi-a întărit credinţa că sunt posesoarea unui chip comun.

Hi Corina, excuse I didn’t want to disturb you, but have the same face and the same name and last name!!! what a coincidence….know that your double is found in Montreal and and’ also Rumanian! I renew you my excuses and best wishes. this domenico

Câteodată mă surprind dorindu-mi un chip mai exotic, dar îmi trece repede, e ok aşa cum sunt şi urmărindu-i pe cei din familia mea, am o presimţeală că voi îmbătrâni frumos. E mai bine aşa!

Play Music - Asculta muzica online

Am o geamănă pe undeva
Etichetat pe:

2 comentarii la „Am o geamănă pe undeva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.