Vi s-a dat vreodata in carti? Stiti voi, alea cu magie si vraji si voodoo. Ei bine nu e chiar asa. Eu la inceputul anului in asa fel incat sa mi se dea in carti pentru anul care vine.
playing-cardsMa ajuta, ma face sa-mi pun ordine in ganduri. De fapt ceea ce spun cartile acelea, intr-un fel sau altul se potriveste la ceea ce simt eu si atunci parca totul se lumineaza.
Modul in care se aranjeaza acele carti imi ofera liniste si pace, infatisandu-mi lucruri pe care probail deja le stiam dar nu voiam sa le recunosc.
Se spune despre Varsatori ca au o latura esoterica, cartile sunt latura mea esoterica.
Si nu vorbesc aici despre tarot, joc de societate care mi se pare mult prea complex si dificil, cu arcane mici si mari, cu zeci de carti care fiecare inseamna altceva.
Vorbesc doar despre un pachet de carti europene, exact ca cele pe care le folositi la septica, adica septarii si de la decari in sus. Si acest simplu pachet de carti poate linisti un om cu mintea vraiste.

(Probabil vreti sa stiti de unde vine titlul, e din descantecul cartilor, dar nu am voie sa il scriu pe blog, asa ceva se fura!)

Play Music - Asculta muzica online

Bine voi stiti, bine sa-mi dati!
Etichetat pe:    

Un comentariu la „Bine voi stiti, bine sa-mi dati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.