DrapelScriam acum ceva vreme cat de tare mi se zgarie retina cand vad afisat steagul Romaniei doar la ocazii importante, precum un meci din care speram sa scapam cu fata curata.
Astazi am avut placerea de a mai vedea un exemplu de scuipat aruncat peste „tricolor”.
De fapt mi se pare si normal, el a vrut sa arate tuturor ce patriot este, ea a trebuit sa-si puna carpele la uscat. Cineva trebuia sa iasa sifonat din aceasta situatie, si taman tricolorul a fost acela.
Pe de alta parte, am o intrebare: Cand e meciu’ asta faimos? Se suprapune peste EarthHour? Hahaha! O sa vedeti voi fix 5 case cu lumina stinsa si cele 3 pensionare care fac economie la curent ca „e scump maica!”. Bineinteles, nu vreau sa ii defavorizez pe cei din zonele in care procesul de electrificare a Romanistanului nu a ajuns, ei petrec EarthHour-style toata viata.
Si pe de alta parte, vad ca se scandalizeaza mai multi romani referitor la un folbalist si la un scriitoras. Primul a primit cetatenie in doi timpi si trei miscari, al doilea nici dupa cativa ani. Basca un sut in cur si un pas mai la dreapta, inapoi in muma Moldova.
In rest toate si frumoase, sau parafrazandu-l pe Florescu, ultimul care pleaca sa stinga dracului lumina, ca iar ne vine factura cat casa.

Play Music - Asculta muzica online

Caz patologic de patriotism inflamat
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.