De cand cu noua tema, parca am tras in piept o gura de aer proaspat. Asa se face ca am inceput sa imi doresc din nou sa scriu. Insa cel mai mult mi-am dorit sa schimb categoriile.
Astfel am ajuns sa avem 3 categorii mari si late (daca mi-o mai veni vreo idee, vor fi 4 sau 5 sau n mari si late, treaba mea, tarlaua mea!).
Avem asa:Ce Gandesc, mai precis aproape toate articolele sunt in aceasta categorie, apoi avem Ce Imi Place, un singur articol, la loc de cinste. Si in final, last but not least, gasim Citatul zilei.
Exact aici voiam sa ajung!
M-am hotarat ca in fiecare zi sa adaug cate un citat la aceasta categorie. Nimic special pana acum, dar stati sa vedeti la ce ma gandeam.
Daca tot scrie deasupra capului meu „…yes, i love Dune universe” m-am gandit eu ca citatele vor fi toate din Seria Dune scrisa de Frank Herbert. Nu stiu cat de buna vi se pare voua ideea, insa eu sunt foarte incantata!
In alta ordine de idei, complet fara nicio legatura trebuie sa mentionez articolul scris de ipo.
Ne-am imflamat amandoi un pic la inceput, insa dupa aceea ne-am calmat si zic eu (sper!) ca am ramas prieteni.
Prin urmare, tuturor celor care vor sta sa numere cuvintele dintr-un articol si vor vedea ca sunt sub sau peste 100 (no offence ipo, doar ca mi se pare amuzant ca ai stat sa numeri!) si totusi articolul pe index este cu ” …read the full story”, ei bine tema a fost gandita asa.
Va cer scuze in avans, insa avand in vedere ca asa este tema, iar mie chiar imi place cum arata, suportati-ma, va rog! Oricum, aveti la dispozitie feedul care este complet si atunci nu veti mai fi obligati sa ajungeti pe bloguletul meu.
Desi mie mi-ar placea, ca e tare frumos!

Play Music - Asculta muzica online

Fresh air
Etichetat pe:    

4 comentarii la „Fresh air

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.