Stiti care e noua mea dilema? De ce la noi nu se poate? Adica ma uit aici si-mi ploua-n gura, insa cand ajung pe meleagurile mioritice si dau peste TaraFashion si gasesc un mare manechin chel, mi se amareste gura.
E atat de greu de inteles? Preferam sa vedem cum arata o fusta pe o femeie in carne si oase, nu cum cade o bucata de material intinsa pe niste plastic.
versus
Si asa, noi romanii suntem destul de reticenti atunci cand vine vorba de shopping online, pai daca nici sa iti vinzi marfa cum trebuie nu stii, de ce mai iti deschizi magazin online?
Sunt convinsa, probabil ar fi costisitor, dar banii aceia nu s-ar intoarce la tine, vanzator? Nu ai avea un boost de vanzari, atunci cand clientele ar vedea cum cade materialul, cum se muleaza pe o femeie in carne si oase, nu le-ar lasa si lor gura apa si n-ar scoate imediat cardul din portofel?
Nu ar fi mai bine pentru tine, dar si pentru clientele tale?
Ma uit la reprezentantul roman si imi dau seama ca ar mai fi multe subliniat, social bookmarking, un design eyecatchy, si multe alte lipsuri pe care un designer le-ar vedea mai repede…

Play Music - Asculta muzica online

Imbraca-ma, te rog!
Etichetat pe:    

2 comentarii la „Imbraca-ma, te rog!

 • 21 martie 2009 la 01:12
  Legătură permanentă

  exista si o parte buna.. daca nu arati ca donshoarele din imagine.. macar nu poti invidia plasticul.. „nu e reala domne!! nu se pune!”

  Răspunde
 • 6 martie 2013 la 22:04
  Legătură permanentă

  La freepeople am observat mai multe lucruri interesante, spre exemplu selectarea automata monedei in functie de IP-ul vizitator.
  In utlima perioada am observat ca tot mai multe magazine virtuale de haine si accesorii folosesc imagini cu persoane reale, un exemplu ar fi si la http://www.effingo.ro/produse/articole-femei, oricum niste sedinte foto sau realizarea unor materiale video, chiar daca nu e chiar la indemana oricui, e o investitie buna si pe termen lung!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.