Mai ştiţi când vă spuneam că trebuie să aibă loc o conferinţă Dove Hair Minimising? Mai ştiţi că vă spuneam că se va întâmpla pe Facebook? Ei bine s-a întâmplat. Pe Facebook. Joi ne-am strâns la o şuetă de la ora 10 până la ora 16 şi am mai fi ţinut-o aşa! Din păcate, eu fiind pe câmpul muncii nu am fost foarte activă (pentru că mai trebuie să şi muncim!), dar restul fetelor au fost foarte vorbăreţe.
S-a discutat în primul rând despre Dove HM, cum este ca antiperspirant (bun!), dacă efectul asupra firelor de păr este vizibil (este), dacă lasă urme (eu spuneam că lasă, dar mi s-a explicat că sunt o tută care nu ştie să folosească un spray, mea culpa!).
Pe lângă toate aceste subiecte, fetele au inceput sa vorbeasca despre diferite metode de epilat (ăsta-i un subiect dureros pentru fete, să ştiţi!), metode de epilat iubiţi (sadicele au propus epilatul în somn, dar somn e până tragi prima faşie de ceară!) şi alte subiecte d-astea femeieşti
Am rămas mirată, ideea acestei Conferinţe pe Facebook mi s-a părut ciudată la început, dar acum zic şi eu ca Alinutze “cred ca ar fi o idee minunata sa se organizeze astfel de conferinte mai des, unde sa discutam diverse teme legate de ingrijirea corpului. Specialistii Dove pot fi moderatori sau pot ruga alte fete sa fie moderatori. Cred ca am schimba o multime de info interesante.”
S-au dat şi premii, iar până la urmă toate participantele la discuţie au primit un set deo & roll-on Dove Hair Minimising, dar eu le invidiez pe cele 2 care au câştigat halatele de baie, ma gândesc că trebuie să fie moi şi pufoase…
Despre deodorantele Dove Hair Minimising v-am tot povestit. Îmi menţin părerea. Sunt bune, au arome plăcute, delicate. Rezistă! E important ca un deodorant să-si facă treaba cum trebuie şi să nu ne lase să ne transformăm in mici sconcşi. Efectul Complexului ProEpil l-am văzut dupa 10 zile de folosire, dar ţine şi de fiecare persoană în parte, că nu suntem trasi pe matriţă.
Un amănunt important acum pe timp de criză (toată lumea vorbeşte de criză, de ce nu-aş face şi eu la fel?) se pare că deodorantele Dove HM au un preţ normal adică aproximativ 16 lei. Merităm şi noi măcar 16 lei, nu?
A fost interesant şi mi-a facut plăcere că am avut ocazia să iau parte la acest proiect, a fost fun! Abia aştept să-mi primesc setul deo & roll-on!

Play Music - Asculta muzica online

Mi-a plăcut Conferinta Dove Hair Minimising
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.