Boooon, iată că scriu şi despre Mozart Rocks, concert la care am fost spectatoare graţie echipei inconcert. Mulţumirile se duc către Alex şi Simona.
Am plecat de la birou şi tuiterind mi-am distrus ultima fărâmă de baterie din telefon, abia am avut timp să îmi notez nişte numere de telefon importante şi şi-a dat obştescul sfârşit. Noroc cu taximetristul că mi-a dat telefonul său să il pot recupera pe Junky.
Imediat ne-am întâlnit cu Alex şi cu Claudia Sofron şi ne-am îndreptat spre intrare unde l-am cules şi pe Gabi Macovei.
Am intrat în sală şi a început concertul.
Mozart Rocks a pus pe aceeaşi scenă şi artişti de muzică clasică, adică Orchestra Naţională Radio, dirijorul Tiberiu Soare, dirijor al Operei Naţionale Române şi chitariştii: George Patranoiu, Remus Carteleanu, Horea Crisovan, Cezar Popescu, Calin Grigoriu, Lupu Cosmin, Claudiu Ursache, Florin Demea.

Pentru mine a fost foarte binevenit acest concert, având în vedere că în această perioadă trec prin nişte momente interesante, un concert care să-mi întindă un mare rânjet pe buze a fost exact ceea ce îmi recomandase doctorul.

Am rămas mirată să aflu ce chitarişti buni avem noi în ţară, nici nu m-aş fi gândit, dar iată că nu avem doar zdranga-zdranga.

Au fost câteva momente care m-au impresionat dar cel mai tare a fost O Fortuna din opera Carmina Burana de Carl Orff. Pe care vă invit să-l urmăriţi mai jos.


Mozart Rocks June 2009 Carmina Burana from Corina Georgescu on Vimeo.


Iar în pauză am reuşit să o cunosc şi pe Maddame pe care abia aşteptam să o cunosc pentru că mi-a picat cu tronc de când am citit-o prima dată. Şi când mi-a spus pe twitter că vine şi ea, am făcut schimb de numere de telefon (hehehe!) şi am stat la o şuetă scurtă pe care musai o vom repeta, doar că de data aceea va fi o şuetă lungă ca-n bancurile cu puşcăriaşe.
Ştiu, filmarea nu este profesionistă… Oricum, va fi lansat un DVD, deci ne mulţumim cu ce avem, până vine varianta corectă

Play Music - Asculta muzica online

Mozart Rocks! He does
Etichetat pe:    

Un comentariu la „Mozart Rocks! He does

  • 29 iunie 2009 la 10:23
    Legătură permanentă

    Wow, chiar suna bine. Cred ca mi-ar fi placut si mie asa un concert. :P N-am fost niciodata la un concert simfonic si nici la ceva de genul asta. Urmaresc sa vad, poate vin si prin Timisoara. :)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.