După luni, în care de fiecare dată când mă uitam pe blogul meu dădeam nas în nas cu propria-mi faţă, m-am decis astăzi să îmi schimb tema. Nu de alta, dar mă plictisesem de moaca mea şi deja începusem să simt nevoia de a da bobârnace displayului. Dacă aşa mă simţeam eu, mă întreb la ce vă gândeaţi voi!
Am stat, am căutat, Cetin mi-a oferit 2 teme superbe, dar prea glossy pentru mine şi cu multeeee „custom fields” şi m-am decis în final la aceasta.
Acum puţine explicaţii ca să ne înţelegem mai bine. Tema îmi permite sa-mi aleg culoarea background-ului, ceea ce am şi făcut.
Vedeţi în stânga un omulet spânzurat? Este opera măreţului Buddha, operă care apare şi pe noile mele cărţi de vizită – cele pe care le-am împărţit cu voioşie la Webstock09, că eram tare mândră de ele! Vă pun şi o poză să vă explicitez!
CV
Menţinând tonul acesta vesel – de care se pare că nu mai scap de vreo lună încoace, semn că schimbările sunt bune şi binevenite – mie îmi place la nebunie această temă şi sper să vi se pară şi vouă la fel de gigea cum mi se pare mie, acum când mă uit la ea.
Ştiu, ştiu! Mai am de lucrat pe ici pe colo, prin ponctele esenţiale, dar iar e 3.30 noaptea şi iar mă voi trezi la 13.00 ziua…
Sărutări călduroase pe sprâncene de la a voastră idaho.

Play Music - Asculta muzica online

Noua faţă a lui idaho
Etichetat pe:    

9 comentarii la „Noua faţă a lui idaho

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.