Ca orice femeie sunt şi eu nestatornică, ce dreacu’ nu-mi pot dezice condiţia de muiere ce sunt.
Şi fiindcă mă plictisisem să tot văd că sunt o căruţă cei ce folosesc tema MiniBlog şi până voi avea 300 de coco să-i dau lui Buddha pentru o temă personalizată (şi cred că nici el nu vrea să am banii ăia, fiindcă l-aş chinui rău de tot că ce vreau eu e fiţoşenie mare cu legături directe spre Dune) m-am decis să-mi schimb tema, iar.

De data aceasta culorile pe care le-am ales sunt mai vii şi mai electrizante, aşa ca pentru idaho şi când s-o întoarce ăla micu’ şi subnutritu’ din Copenhaga cu iubitul meu haşpilic, voi avea şi un header mai de doamne-ajută. Dar şi când mi-o veni mie amoru’ înapoi, imediat punem de header frumos pentru blog să fie şi fata fericită. Pentru că mi-am dat seama că nu-i aşa mare filozofie să-mi fac un header, doar că mi-era lene, dar dacă ţipă dorinţa-n mine… m-oi descurca eu, că-s fată destul de deşteptăcuţă. Deocamdată ne mulţumim cu încropeala asta pe care o vedeţi mai sus.

În rest se pare că am câştigat o inscriere gratuită la Internetics.ro, chestie foarte utilă mie, că am atâtea proiecte de depus că nu ştiam cum să fac rost de bani. Şi dacă nu te-ai prins că eram sarcastică să ştii că e un buton roşu în colţul dreapta-sus, are un x (ics) pe el, îl vezi? Acum apasă şi nu te mai întoarce.

Pentru restul care aţi prins subtilitatea vă mai aştept, o să fac şi Chocolate Chips Cookies şi dacă mă oftic trag şi un şerbet de gutui. Nu de alta, dar sunt multilateral dezvoltată ştiu să şi gătesc, ştiu să şi scriu şi am şi guriţa în formă de O (p-asta am spus-o că am văzut ce impact a avut ieri la articolul cu dezamagirea. )
PS: Edi, ce părere ai, mă apropii de stilul original? Ăla de acum 2 ani?

Play Music - Asculta muzica online

Noua, nouă faţă a lui idaho

9 comentarii la „Noua, nouă faţă a lui idaho

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.