cartea Miruna, fata aia blondă care susţine că blondele gândesc, a avut o idee provocată de prea mult stat în casă şi tocit cursuri de dentistologie.
S-a gândit ea că nu prea citeşte decât cursuri, tweeturi si bloage şi că poate n-ar strica să presteze şi alt citit, spre exemplu de cărţi. Prin urmare, s-a gândit ea, blonda, să citească minim 15 minute pe zi şi în urma unor calcule complicate a ajuns la rezultatul că până în 2012 va fi citit 250 de ore. Şi pentru că nu vrea ca evenimentul să rămână nerelatat şi nici nu vrea să fie singură pe drum, că poate se plictiseşte, s-a gândit să mai ia pe cineva cu ea in călatoria celor 1001 nopti cu cărţi.
Eu, de mult cochetam cu ideea de-a-mi expune părerile pur subiective asupra unor cărţi ce am citit, citesc şi voi citi şi bineînţeles mi-a picat fix la inimioara mea cea neagră invitaţia ei.
Prin urmare, voi începe să-mi exprim părerile elevate şi criticile fine pe 1001NC, că până la urmă, oricui îi e uşor să arunce cu o părere.
Dar nu suntem doar noi două, mai e şi copilANDRA, ce? copilandrele nu au voie să arunce cu opinii?
Recapitulăm, 3 fete citesc şi povestesc ce au citit şi ce le-a plăcut.
Mi se şopteşte în cască un zvon neconfirmat (nu avem 3 surse, doar una şi aia blondă) că s-ar putea să se lase cu premii, dar nu acum, că suntem la început, poate mai la vară, poate o îngheţată. Nimic concret nu a fost confirmat.

Play Music - Asculta muzica online

O, în ce m-am băgat!
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.