Cred că în acest articol o voi copia pe Maddame că şi ea a avut câteva articole în care explica unele lucruri care pentru noi sunt normale şi de bun simţ, dar pentru restul sunt o mare dilemă din care trebuiesc scoşi, chiar şi cu forţa.

De data aceasta voi scrie despre modul în care o toaletă este folosită, bineînţeles, se aplică şi pentru toaleta ta de acasă, dar dacă trăieşti pe principiul „casa mea, dacă vreau mă cac în mijlocul sufrageriei”, măcar să te lămuresc cum e cu toaletele publice, în care nu eşti acasă monşer, eşti cum s-ar spune, în public.

În primul şi în primul rând trebe să stabilim o chestie clară: nu am avut greţuri la viaţa mea şi prin urmare am intrat atât în toaletele pentru bărbaţi, cât şi în cele destinate direct mie, ca femeie.

Şi pot spune cu mâna pe inimă: toaletele bărbaţilor sunt mult mai curate!

Aproape că aş zice că acest articol este direct dedicat doamnelor şi domniţelor care nu cunosc metodele de folosire a unei bude publice. Ştiu că nu vă număraţi printre acestea, că doar sunteţi cititoarele mele şi parafrazându-i pe caţavenci „ale mele sunt mai inteligente decât ale lor” dracu’ ştiind care or fi „ale lor” alea. Şi mai ştiu că acum scriu doar aşa, de dragul de a spune o chestie care pentru noi e subînţeleasă, totuşi lăsaţi-mă, vă rog, să îmi vărs ofurile pe aici. Ne-am înţeles? Mersi!

  Când te duci toaletă se recomandă călduros să te speli pe mânuţe, nu de alta dar vor ajunge în locuri importante şi e de preferat să fie curăţele, ca să nu faci buba mai încolo. Pe deasupra, gândeşte-te că vei intra în rândul oamenilor civilizaţi şi sunt convinsă că îţi doreşti să faci parte din clubul nostru select.

  Ştiu că e grea poziţia schiorului, te înţeleg că te dor şalele şi nu-ţi place, dar te rog eu frumos, încearc-o! Gândeşte-te că mai intăreşti şi tu muşchiuleţii aceia. Te rog, încearcă să nu murdăreşti pe jos si dacă mai sar diverşi stropi şterge şi cu o bucată de hârtie igienică. Mulţumesc!

  Ai remarcat că majoritatea toaletelor au un coş de gunoi? Ai idee de ce a fost pus acolo? Nu? Hai să te lămuresc! Coşul de gunoi papă gunoi, el vrea ca să-i arunci lui hârtiile, şerveţelele, tampoanele care nu-ţi mai trebuiesc. Îi plac, asta e viaţa lui.
  Că veni vorba de tampoane, absorbante şi alte chestii d-astea strict femeieşti. Nu le arunci aşa folosite şi întinse, le strângi şi tu într-o bucată de hârtie igienică. Cu toate ştim despre ce e vorba, dar nu e plăcut să vezi asemenea lucruri şi ţi se face rău la stomăcel!

  Buuun, să zicem că-ti termini treaba. Te rog nu uita să tragi apa şi dacă prin intâmplare există vreo perie de WC curăţă şi tu operele de artă pe care le-ai făcut. Zau, nu trebuie să vadă nimeni picassoul din tine.

  Ai ieşit din cabină şi următorul pas obligatoriu este să te spel pe mâini. Nu este o chestie opţională. Dacă nu te speli pe mâini după ce ai fost la toaletă, or să se usuce şi îţi vor cădea. Crede-mă pe cuvânt.

Şi aş mai avea destul de multe de spus, dar mi-e teamă să nu fie volumul de informaţii prea mare şi să nu se lase cu restart sau cu blue screen.

Sursa foto

Play Music - Asculta muzica online

Sugestii: Cum să foloseşti toaleta
Etichetat pe:    

16 comentarii la „Sugestii: Cum să foloseşti toaleta

 • Pingback:Tweets that mention Sugestii: Cum să foloseşti toaleta - Idaho -- Topsy.com

 • 23 octombrie 2009 la 16:09
  Legătură permanentă

  @Maddame, nu merge. Trebuie explicat cu exemple ca să înţeleagă oamenii. Plus că vezi tu, lasă loc de interpretări…

  Răspunde
 • 23 octombrie 2009 la 16:23
  Legătură permanentă

  si uite cum orice alta filosofie devine inutila din moment ce (unii, multi, putini, cativa dar exista) nu am depasit primul nivel al piramidei…

  Răspunde
 • 23 octombrie 2009 la 16:33
  Legătură permanentă

  Subscriu la cele scrise de tine !!! Si-acum vorbim nu doar de toalete publice cat si de cele din birouri…

  Răspunde
 • 23 octombrie 2009 la 16:48
  Legătură permanentă

  Hm, poate o sa sune a ‘soon to be censored’, insa ar trebui o campanie intreaga, ca sa-i invete pe unii cum se foloseste buda. Macar voi, fetele va mai asezati pe ea, dar cu baietii e elta mancare de peste. Si ar cam trebui afise pe care sa scrie: buda e facuta sa te pisi IN ea, nu PE ea…

  Răspunde
 • 23 octombrie 2009 la 19:19
  Legătură permanentă

  @neamtu: buda e facuta ca sa te ca** in ea… pentru pi**t exista pisoare. si daca totusi toaleta n-are pisoar, atunci poti folosi si buda. Si chiar daca se intampla sa mai arunci cativa stropi si pe langa (ca inca n-am vazut sau auzit de barbati care se pi** in genunchi), atunci poti folosi hartia igienica din dotarea incaperii ca sa stergi opera de arta rezultata(vorba autoarei).

  Răspunde
 • 23 octombrie 2009 la 19:41
  Legătură permanentă

  Inseamna ca toaletele de la British Council sunt deja SF-uri. Oamenii aia au trecut de la mesajele de genul celui scris de Maddame la indemnuri eco. Hehe, cale lunga…

  Răspunde
 • 23 octombrie 2009 la 21:52
  Legătură permanentă

  cu aruncatul hartiei igienice folosite la gunoi nu sunt de acord. Dar poate nu am inteles eu ce voiai sa spui…

  multe localuri indica treaba asta, pentru ca altfel se infunda wc-ul foarte rapid. Doar ca nici sa arunci hartia cu pişu sau caca pe ea nu e o solutie. Ca fac microbii sex ca nebunii. Plus, pute.

  Răspunde
 • 27 octombrie 2009 la 18:27
  Legătură permanentă

  Yap, ar mai fi si multe altele; problema nu cred ca sta in cunoasterea regulilor de folosire a unei buzi, ci in slaba motivare de a le utiliza. Majoritatea se scarbesc total cand intra intr-o buda publica si ajung sa gandeasca la modul”ce mai conteaza si rahatul meu printre alti rahati anonimi?”

  Răspunde
 • 29 octombrie 2009 la 20:46
  Legătură permanentă

  Vad ca majoritatea comentariilor de mai sus sunt scrise de gratii feminine. Eu as zica ca la acest articol ar fi trebuit sa va abtineti. Voi femeile. Si pentru ca sintagma „cu mana pe inima” ar fi trebuit inlocuita cu ceva de genu „cu parere de rau”sau cu „mi-e mai mare rusinea sa recunosc ca”.

  Da. Toaletele femeilor sunt sub orice critica.

  Răspunde
 • Pingback:La veceu

 • Pingback:Unde trebuie sa ajunga treaba mare si treaba mica? | Sabina Cornovac Online

 • 8 mai 2014 la 21:53
  Legătură permanentă

  nu merg la baie, decat daca a fost cineva inaintea mea si imi poate spune daca este curat.
  in baile baietilor n-am fost si nu stiu cat sunt de curat, ar trebui sa ne povesteasca si ei

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.