Despre Blogtripuri şi Blogoree Romanian Tour am auzit multe poveşti, poveşti minunate care mi-au stârnit dorinţa de a participa şi eu la un asemenea eveniment. Vă puteţi imagina bucuria mea când am aflat că voi participa la Blogtrip Braşov.

Am plecat vineri, la 10.30 din Bucureşti alături de: Ciupercutza, Ileana Ghiţă, Oana Brătilă, Bobby Voicu, Tudor Galoş, Victor Caraş, Andrei Roşca, Christian Vasile, Vlad Bălan şi Sorin Rusi. Ne-am oprit în Buşteni şi am urcat cu telecabina până la Babele, eu ca o mândră am fost incălţată în flipflops, aşa încât am fost senzaţională chiar şi la 2000 m altitudine. Am făcut poze (nu eu, eu nu sunt fotograf!), ne-am mirat ce cald era chiar şi în vârful munţilor, am fost asaltaţi de muşte şi am coborât la Buşteni cu un pic înainte de a se închide telecabina. Apoi ne-am îndreptat spre Braşov, unde ne-am cazat la Hotel Pantex, un hotel de 3 stele „curate” cum se spune, unde am petrecut o seară liniştită, aşteptând workshopul.

Sâmbătă a fost ziua workshopului şi a #nationaltweetmeet. Despre workshop şi ce am învăţat de la Dorin Boerescu, Tudor Galoş, Bogdan Theodor Olteanu şi Adrian Ciubotaru voi scrie un articol separat, probabil mâine. Despre #nationaltweetmeet nu pot spune multe lucruri, un tweetmeet ca altele, doar că terasa era full, iar căldura ne-a alungat destul de repede înspre un Irish Bar, unde ne-am ascuns la subsol.

Duminica a fost ziua de întoarcere la Bucureşti, drumul ales – Transfăgărăşanul. Am mai fost pe traseul acesta în copilărie, astfel încât recunosc că am fost din nou impresionată de acest traseu şi de frumuseţea munţilor noştri.

Singurul meu regret legat de Blogtrip este că aceasta a fost ultima ediţie. Nu vor mai exista alte Blogtripuri. Tocmai de aceea trebuie să le mulţumesc sponsorilor care au făcut acest eveniment posibil: Mercedes-Benz, Microsoft și Paralela45. De asemenea îi mulţumesc şi lui Bobby că s-a gândit să mă treacă şi pe mine pe lista de participanţi, astfel având şi eu ocazia să-mi fac damblaua.
Fotografia via Mihai Voiculescu

Play Music - Asculta muzica online

Blogtrip Braşov – pe scurt
Etichetat pe:            

13 comentarii la „Blogtrip Braşov – pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.