Articol cu prea multe englezisme şi care s-ar putea să primească statusul de sticky

De câteva săptămâni îmi tot zic să scriu un articol în care să enumăr motivele pentru care îmi doresc un smartphone. Mă gândesc că dacă am motivele scrise, voi putea să mă uit pe acest articol de fiecare dată când îmi vine să cumpăr o tâmpenie. Adun bănuţi (da Simona, bănuţi :P) pentru smartfonu’ smart pe care mi-l doresc.
Când zic smartphone smart mă refer la un telefon care să fie ori Blackberry (nu-mi place, dar e smart), ori un telefon pe platformă Android (my personal choice), ori un iPhone (look it’s shiny, dar prea brainwashed). Ştiu că există şi Maemo al Nokia (ştiţi că m-am jucat cu un Nokia N900? ei bine, da! platforma Maemo este linux based şi uşor asemănătoare cu Android sau iOS doar că mai puţin smooth şi cu mult mai puţine aplicaţii. Totuşi Nokia N900 are un ecran de vis şi o tastatură fizică qwerty aşa cum îmi place mie.)
Deasemenea, smartphoneul viselor mele trebuie să aibă tastatură qwerty fizică. In rest voi vedea eu ce cumpăr când voi avea halca de bani necesară pentru asta.
Şi acum:

Motivele pentru care trebuie să am un smartphone smart

  1. Nu mai vreau să plătesc 100 lei factura la internet pe mobil.
  2. Nu mai vreau să aştept 10 minute să urc o poză pe twitpic.
  3. Nu mai vreau să aştept 10 minute să mi se încarce o pagină oarecare
  4. Vreau aplicaţii pentru Twitter, Facebook, mail şi lanternă (nu e o fiţă, it comes in handy!)
  5. Vreau să pot face live coverage, nu cu un delay de 10-15 minute. Dacă ar fi să twitteresc o furtună, până twitteresc eu cu LG-ul meu, trece furtuna.
  6. Vreau să pot trimite mailuri lejer de pe telefon
  7. Era să zic că vreau un telefon a cărui baterie să ţină mai mult de o zi, dar mi-am dat seama că nu-mi doresc Nokia 1100

Acestea fiind spuse, las loc de pus şi alte motive cum îmi vin în minte şi intenţionez să citesc acest articol de fiecare dată cănd îmi vine să cheltui aiurea-n tramvai. Just to keep me focused.

Play Music - Asculta muzica online

Câteva motive pentru care îmi trebuie un smartphone smart
Etichetat pe:

13 comentarii la „Câteva motive pentru care îmi trebuie un smartphone smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.