… la mine în ogradă. Şi va fi genul de articol plin de cuvinte în engleză, după cum ne dăm seama privind titlul.
Vorbim aici despre o listă „de nefăcut”. Da, îmi cam limitez posibilităţile şi îngustez plaja în mod dramatic, dar pe de altă parte tai de pe listă o mulţime de probleme posibile, probleme care pot veni să bite me in the ass mai încolo şi ştim că e neplăcut să ai probleme în zona cu pricina.
Booooon, să vedem ce avem pe lista de don’ts by Georgeasca.

  1. I don’t do younger – deşi mă gândesc că odată cu înaintarea în vârstă voi renunţa la această regulă.
  2. I don’t do married… anymore! – p-asta n-o mai încalc, aduce cu sine karma negativă, care se reflectă asupra relaţiilor mele serioase, în care eu devin nefasta.
  3. I don’t do drunks – pentru că e naşpa să stai după un tip beat, pentru că e naşpa să faci sex cu un tip beat, pentru că e naşpa să faci sex maxim 10 minute, pentru că mi-e scârbă, pentru că…
  4. I don’t do his friends – aici e simplu, de fiecare dată când mă gândesc la probabilitatea de a fi cu prietenul vreunui ex, văd un scenariu simplu în care cei doi schimbă impresii.
  5. I don’t do my friends – şi aici e simplu. Nu e vorba de stricat prietenii şi bălării d-astea, e vorba de energii.
  6. I don’t do ex’s – mă refer la ecşii prietenelor. Pentru că nu e fair şi pentru că m-ar oftica să văd că o prietenă îmi face aşa ceva.
  7. I don’t do smokers… anymore! – pentru că m-am lăsat de fumat şi nu mai pot suporta aşa uşor mirosul de ţigară, plus că înainte era ok să sărut o scrumieră, eu fiind una, dar acum nu mai sunt.
  8. I don’t do fat – nu sunt eu zâna apelor, dar am o problemă cu supraponderalii. Or fi ei drăguţi şi funny şi drăgăstoşi şi atenţi, dacă nu-şi pot vedea echipamentul din cauza burţii se autodescalifică.
  9. I don’t do women – asta e simplă rău de tot. Pentru că-mi plac bărbaţii.

Voi, doamnelor ce listă aveţi? Mika, Bundăreaso?

Play Music - Asculta muzica online

Do’s and don’ts
Etichetat pe:    

18 comentarii la „Do’s and don’ts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.