Cred că Mika nici nu se mai aştepta ca Idaho să scrie acest articol, dar eu am învăţat că atunci când mă apucă inspiraţia trebuie să o exploatez repede şi bine, altfel mai apare după câteva săptămâni, poate luni!
Lăsând la o parte titlul kinky de care avem parte, să ştiţi că eu mă refer la femeile care şi-au lăsat amprenta pe sufletul meu. Probabil voi scrie şi despre bărbaţii care mi-au influenţat gândirea, dar mai vedem noi!

Iată câteva dintre doamnele ce mi-au rămas în suflet:

Tanti Jeni Vecina noastră. Îmi amintesc cum dansam Ciuleandra cu ea în mijlocul curţii. Soţul ei lucra la Casa de Comenzi de pe Floreasca şi îmi aducea câte o linguriţă plină cu Kalve (e vorba de un fel de Finetti, pe care nu o mai găsesc pe neţi, dar era bună ciocolata aceea credeţi-mă!). Pe lângă familie, Tanti Jeni a fost acolo în primii mei ani de viaţă şi cred că diseară o sun să aflu ce mai face.

Doamna Iorga Ştiţi modelul de bătrânică britanică? O ştiţi probabil pe Regina Elisabeta, ei bine, aşa era Doamna Iorga. Nora lui Nicolae Iorga era o lady, crescută la pension în Marea Britanie şi educată tot acolo, insista să îmi vorbească în limba engleză: „My, you do have white teeth!”

Diriga Gălăşanu Profă de engleză şi puţin lovită de menopauză, Gălaşica m-a învăţat engleza. Zău că orice am făcut prin liceu sau facultate, n-are legătură cu engleza pe care ne-a predat-o profesoara Aurelia Gălăşanu în generală. Noi săptămânal dădeam teste Cambridge. :) Şi chiar dacă noi am nimerit-o într-o perioadă mai dificilă a vieţii, întotdeauna mi-o voi aminti ca pe o doamnă elegantă cu părul etern prins în coc.

Doamna Guran Femeia care m-a făcut să-mi iubesc meseria. Fostă directoare a centrului de formare a cadrelor din turism, expert valutar şi o doamnă. Un simţ al umorului şi nişte sarcasme pe care mi le voi aminti tot restul vieţii.

Acestea sunt cele care mi-au influenţat viaţa până la 18-19 ani. Apoi a urmat o perioadă mai searbăda, de vreo 5 ani.

Vicky Într-o zi de octombrie 2004 ne-am întâlnit la birou şi după ce am enervat-o bine, am devenit prietene. Ea m-a convins să mă operez la ochi şi pentru asta îi mulţumesc de fiecare dată. Vicky mi-a deschis ochii din multe puncte de vedere, dar unele lucruri nu trebuiesc spuse pe neţi, am învăţat eu în ultima vreme.

De curând am cunoscut câteva femei ce îşi vor pune amprenta pe sufletul meu (presimt!). Prea sunt deştepte, frumoase şi elegante să nu mă influenţeze.

Acest articol a fost inspirat de o femeie specială.

Play Music - Asculta muzica online

Femei frumoase din viaţa mea

7 comentarii la „Femei frumoase din viaţa mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.