Că sunt mândra posesoare a unui caniche negru şi hapciupalitic, am mai dat cu subsemnatu‘ pe aici. Că minunata mea javretă fuge de aspirator ca dracu’ de tămâie, nu cred că am menţionat până acum.


Vă daţi seama că fix la Blacky al meu m-am gândit când am ajuns la Caravana Samsung, unde au fost prezentate câteva dintre electrocasnicele lor de ultimă generaţie şi am facut cunoştinţă cu aspiratorul Navibot. Jucăria care se plimbă singură prin casă şi face curat ar fi instantaneu considerată inamic şi probabil se vor întrevedea 2 linii de acţiune: prima va consta în a ne lua coada la spinare şi fuga în cel mai apropiat colţ sau cele mai apropiate braţe sau varianta beligerantă în care intrusul va fi atacat. Amândouă imaginile mă amuză şi cred că mă voi strădui să achiziţionez aspiratorul numai pentru a stresa căţelul. Plus că ar ieşi nişte filmuleţe tocmai bune de pus pe youtube!

Bineînţeles că showroomul Samsung a prezentat mai multe produse, toate gândite pentru confortul nostru şi nu pentru a satisface plăcerile mele sadice. Dar minţile pervertite nu gândesc la fel ca restul.

Pe lângă roboţelul aspirator mi-a mai atras atenţia şi frigiderul Premium RL55, care îndeplineşte cele 2 calităţi esenţiale pentru a atrage o femeie pasionată de gadgeturi şi lucruri shiny aşa cum sunt eu. Înalt, argintiu şi cu un touchscreen încorporat frigiderul acesta e un fel de făt frumos al bucătăriei care îndeplineşte şi funcţiile clasice ale unui frigider – răcit băuturile şi mâncarea, în ce ordine preferaţi. Vă puteţi imagina ce pornografic şi cât de senzual mi s-a părut cu touchscreenul acela pe care poţi scrie mesaje, îţi poţi planifica săptămâna sau îţi poţi afişa pozele dragi, în cazul meu cu căţelul fugărit de Navibot. Pare că exagerez, dar ştiu cum reacţionează la un aspirator normal!

Alături de cele două produse care m-au vrăjit, îmi amintesc că erau prezente acolo nişte maşini de spălat şi un cuptor foarte deştept cu care a gătit Maestrul Horia Vârlan, dar sinceră să fiu, fermecată fiind nu prea am mai fost atentă la prezentarea lor.

Showroomul era într-un tir, iar tirul s-a plimbat prin toată ţara şi azi a plecat spre Serbia, dar am nişte poze să vă arat cum aratau produsele şi vreo două cu blonda care gândeşte şi yours trully. Ba într-o poză veţi putea admira o blondă şi o brunetă minunându-se.PS: foarte tare tirul ăla!

Play Music - Asculta muzica online

Javreta faţă cu Navibotu’
Etichetat pe:            

Un comentariu la „Javreta faţă cu Navibotu’

  • 12 aprilie 2010 la 20:01
    Legătură permanentă

    Genial tirul asta ! Mai vazusem unul tot in bucuresti in care prezenta noul telefon Samsung Corby parca, zici ca era naveta spatiala tirul ala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.