…are nevoie de ajutor.
Auzisem povestea acestei bătrânele într-o zi, într-o maşină de teren, în contextul exhibiţionismului actelor de caritate în România şi mă bucur să aflu că Doru Panaitescu s-a decis să ne povestească despre ea, să ne arate fotografia ei şi să ne îndemne să o ajutăm.

Batrânica din Mehedinţi


De data aceasta m-am decis să pun mâna să ajut la construirea căsuţei pentru bătrânică. Pentru că îmi place să mă murdăresc şi pentru că murdăria e bună.

Îl aşteptăm pe colegul Augustin Radu să ne facă o listă cu materialele de care avem nevoie pentru a le căuta, iar în weekendul 10 – 12 decembrie ne vom duce să o ajutăm pe bătrânica din Mehedinţi. Data s-a modificat şi mergem în ultimul weekend din noiembrie – 26-28 noiambrie 2010 (plecare vineri dimineata, intoarcere duminica seara).
Până atunci cititorii de idaho sunt invitaţi să se gândească cu ce pot ajuta şi să citească întreaga poveste pe blogul lui Doru.
Şi uitaţi-vă câţi oameni au sărit să ajute… vă cam pune pe gânduri, nu-i aşa?

Play Music - Asculta muzica online

O bătrânica din Mehedinţi

3 comentarii la „O bătrânica din Mehedinţi

 • 13 octombrie 2010 la 02:03
  Legătură permanentă

  10 – 12 decembrie? Sa construiti? A gandit cineva cand a decis data asta? Si atunci doar va apucati. In speranta ca o mai gasiti vie pana atunci, va urez succes si spor!

  Răspunde
 • 13 octombrie 2010 la 08:49
  Legătură permanentă

  @ve! te asteptam sa dai o mana de ajutor, nu vrem sa ii facem vila cu piscina si nici lift pana la etajele superioare, e vorba de o singura zi in care sa sapam 8 gropi in care sa infigem 8 pari, sa batem niste cuie si sa rezulte un gard mai decent, sa ii consolidam si izolam termic casuta si pentru capre sa fecem un acoperis sa nu le ploua

  te asteptam si pe tine sa dai o mana de ajutor, orice sugestie, placaj, patura, etc sunt binevenite

  o zi frumoasa

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.