E adevărat, puţine clişee m-au impresionat şi unul dintre ele a fost cel legat de blonde, dar recunosc că au fost câteva blonde care mi-au marcat viaţa şi care mi-au rămas la suflet. Una este Vicky care m-a convins să mă operez şi căreia cred că ar trebui să-i ridic o statuie mică. Alta este Miruna Siminel, care m-a cucerit cu delicateţea şi modestia ei. De multe ori îi zic că nu înţeleg ce spune pe blog şi credeţi-mă, câteodată nu pricep subtilităţile Mirunei, dar când ne vedem faţă-n faţă ne înţelegem de minune.

Ei bine, tipa care susţine că şi blondele gândesc a plecat la Londra să facă live updating (dacă există neţi!) de la Conferinţa Pink Ribbon (cea legată de cancerul la sân).
Spuneam într-un articol trecut că îmi plac companiile cu suflet şi de aceea am scris atunci despre Samsung. De data scriu despre Samsung pentru că a trimis-o pe Miruna în Londra şi pentru că s-au implicat în lupta împotriva cancerului la sân.

Aşa cum Miruna nu a uitat ce ne-a povestit Doamna Antoaneta, nici eu nu am uitat-o şi chiar acum, când scriu aceste rânduri mă întreb ce mai face dumneaei. Sper că până dau publish aflu şi ce mai face Doamna Antoaneta, dacă nu, revin cu un update.

Dacă vreţi să fiţi la curent despre ce face blonda noastră la Londra urmăriţi hashtagul #morethantalk sau pagina de facebook MoreThanTalk, eu ştiu ca voi fi cu ochii pe Miruna.

Play Music - Asculta muzica online

O blondă în Londra la Pink Ribbon Conference
Etichetat pe:        

4 comentarii la „O blondă în Londra la Pink Ribbon Conference

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.