Ieri seară am avut plăcerea de a-mi freca coatele în aceeaşi sală cu Bote şi Moni. Ocazia mi-a fost oferită de Hotcity care a invitat câteva fete să-l vadă pe Jake Gyllenhaal . Între noi fie vorba, actorul acesta nu mi-a atras atenţia până nu şi-a lăsat părul un pic mai lung şi un pic mic de bărbiţă.
Prince of Persia – The Sands of Time e un film care are la bază un joc video şi trebuie să vă spun că merită să-l vedeţi, chiar dacă nu e 3D, cel puţin are nişte efecte interesante şi chiar veridice, plus că povestea este cu iz arăbesc.
Eu una nu am jucat jocul, dar ţin minte cum îl urmăream pe fostul amant jucându-se pe PS şi chiar am avut impresia că toate acele sărituri şi mişcari ale prinţului sunt scoase din joc.
Şi mai trebuie să vă zic că îs tare fericită când îl văd pe Ben Kingsley, pentru că-mi place mie de el şi e tare expresiv, deşi iar a jucat rolul negativ.

Una peste alta, filmul merită să fie văzut, fie că aţi jucat una dintre versiunile jocului, fie că v-aţi urmărit amanţii făcând-o sau chiar dacă nici nu aţi auzit până acum de jocul „Prince of Persia”, pentru că are o poveste frumoasă şi când veţi ieşi din sală, veţi ieşi un pic mai bine dispuşi.


Aş vrea să le mulţumesc fetelor de la Hotcity şi celor de la Forum Film pentru că m-au scos la film.

Play Music - Asculta muzica online

Prince of Persia – The Sands of Time

7 comentarii la „Prince of Persia – The Sands of Time

 • 20 mai 2010 la 10:55
  Legătură permanentă

  Între fete, Buddha și Piticu! :P

  Jocul a fost interesant la vremea lui, l-am jucat pe vechile console cu casetă, și-apoi varianta pe PC. Și asta spune multe, având în vedere că am jucat cam 4 joace în mod constant la viața mea. :D

  Răspunde
  • 20 mai 2010 la 11:02
   Legătură permanentă

   Vezi că pe lângă Piticu şi Buddha au mai fost Cabral, Bobby şi Titus… Nu a fost între fete, noi am fost invitatele HotCity, baieţii au fost invitaţii de OxygenPR

   Răspunde
 • 20 mai 2010 la 11:13
  Legătură permanentă

  Am jucat toate jocurile Prince of Persia de pana acum, si vreau sa vad filmul si sa joc si noua versiune de Prince of Persia. Din nefericire am o mare bataie de cap pentru a-l juca :)) Sesiune+lipsa unui mouse functional.

  Răspunde
  • 20 mai 2010 la 11:18
   Legătură permanentă

   Eh să fugi un pic până la AFI să-l vezi nu cred că e foarte dificil :) Mai ales ca eşti jucător experimentat. Te rog chiar să laşi un comentariu după ce l-ai văzut să ne spui opinia ta de expert. :P

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.