Ştiţi senzaţia aia dată de nişte unghii pe o tablă? Ei bine, unghiile pe tablă mă lasă rece, dar dacă aud metal pe dinţi – ai mei sau ai cuiva de la masă – mă apucă transpiraţiile reci.
Acesta este motivul pentru care nu prea am vizitat cabinetele stomatologice. Acesta si faptul ca nu am avut probleme. Fără dureri, fără nopţi pierdute, fără abcese şi fălci umflate. Nu ştiu ce-i aia durere de dinţi în afară de cele când mi-au crescut măselele de minte şi atunci aveam 12 – 13 ani, credeţi că mai îmi amintesc?

Dar pe principiul de ce ţi-e frică nu scapi, marţi am fost invitată alături de câţiva bloggeri (Anca Bundaru, Subiectiv, Chinezu, Roxana & Alex Lumea Mare Elena Cîrîc şi Doru Niciun Weekend Acasă Panaitescu)să vizităm clinica pentru copii Dentestet 4 kids & 4 teens 2.

Clar, mi s-a făcut dor instantaneu de copilărie şi mi-am promis să onorez leapşa primită de la Miruna, dar mai încolo. Acum vreau să vă spun că Dentestet 4 kids & 4 teens 2 este exact genul de clinică gândită pentru copii, să fie ei fericiţi cu spaţii de joacă, Wii, Playstation, inhalosedare, bucurii d-astea. Cum să nu-ţi placă să mergi la stomatolog?

După ce ne-am hlizit noi la masă, cu nişte ceai sau cafea în funcţie de preferinţă, ne-am aşezat pe scaunele de stomatolog şi am primit un detartaj. La mine rezultatul a fost interesant, 2 carii şi o măsea de minte la care pot renunţa, ceea ce şi intenţionez.

Şi cum am fost cuminte şi nu m-am agitat (prea mult!) în scaun, am primit un voucher de 200 de lei pentru cititorii de idaho. Tot ce trebuie să faceţi e să spuneţi că îl vreţi. Până luni când voi folosi random.org ca să aleg câştigătorul.

Şi dacă nu câştigaţi voucherul, vă puteţi înscrie la concursul cu premiul cel mare de 8000 euro, hai că mai aveţi doar 6 zile la dispoziţie!

PS: când vă ofer voucherul, dau şi o cafea sau ceai.
Bonus o poză cu Bhundhăreasa pe scaun.

Play Music - Asculta muzica online

Zâmbiţi, vă rog!
Etichetat pe:    

9 comentarii la „Zâmbiţi, vă rog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.