Nu cred că există vreo posesoare de blog care să nu fi avut o aventură care a început online – fie pe blog, pe twitter sau pe facebook, continuată cu ore de discuţii pe mess urmate de marea întâlnire undeva prin oraş. Eu ştiu că îmi voi aminti întotdeauna de staţia de 123 de la Opera Română.

„Bună, ce faci?” este numele primei comedii romantice româneşti pe care o văd şi care mă face să mă simt acolo, alături de personaje. Majoritatea comediilor româneşti sunt prea obiective, pun o barieră între noi, spectatorii şi film. De data aceasta, am fost în poveste, alături de personaje. M-am uitat încotro s-au uitat ele, am văzut ce au văzut ele şi acesta a fost meritul regizorului Alexandru Maftei şi al actorilor.

Frumos cadou de 1 Martie, o comedie romantică în care să ne regăsim. Să râdem de ceea ce am făcut şi de ceea ce ne aşteaptă. Finalul deosebeşte comedia aceasta de filmele cu Meg Ryan şi Tom Hanks. Şi coloana sonoră.

Luaţi-vă o după amiază liberă şi duceţi-vă la film. O să vă placă. Iar când veţi ieşi din sala de cinema, veţi pleca cu un zâmbet larg pe faţă şi când veţi ajunge acasă şi veţi deschide messengerul, primul lucru care vă va veni în minte va fi: „Bună! Ce faci?”

Bună! Ce faci? from Corina Georgescu on Vimeo.

PS: vreau un băiat ca Vladimir combinat cu Hoinaru
Mulţumirile se duc către Tabu, Redds Beer becointreauversial, Samsung şi illy

Play Music - Asculta muzica online

Bună! Ce faci?
Etichetat pe:    

9 comentarii la „Bună! Ce faci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.