Rar să scriu eu despre un site care îmi place, ba chiar în cei aproape 5 ani de blogging nu cred că am scris un asemenea articol. Dar trebuie să recunosc că în ultima vreme, de când m-am decis că musai-musai trebuie să revin la greutatea mea normală, am început să mă plimb pe siteurile de profil. Şi dintre toate, Dietetik.ro mi s-a părut cel mai ok, sigur şi pe acolo se mai găsesc prostioare, dar reţetele Otiliei Ignat sunt demenţiale. Am găsit atâtea reţete mişto, interesante şi cu puţine calorii, încât am ajuns să îmi fac meniul cu ajutorul lor.
Şi articolele scrise de Pietricel îmi plac tare şi mă întreb cât timp pierde ea ca să vină cu subiecte atât de interesante?
Iar frigiderul? De frigider m-am îndrăgostit. Păi, cum să nu-ţi placă o aplicaţie, d-asta micuţă, care îţi uşurează procesul de „eu ce mănânc diseară?”
Şi poate vă întrebaţi de ce m-am decis să scriu un asemenea articol? Pentru că dacă laşi deoparte traficul şi unicii şi bannerele, din când în când e bine să ţi se spună că faci un lucru bun. Tocmai de aceea vreau să le felicit pe Jeanette, Pietricel, Otilia şi toată echipa Dietetik.ro. Pentru că fac o treabă bună. Şi vreau să le mulţumesc, pentru că sunt alături de mine, nu?

Play Music - Asculta muzica online

Mulţumesc Dietetik.ro
Etichetat pe:        

7 comentarii la „Mulţumesc Dietetik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.