Acum ceva timp, una dintre colegele mele s-a îmbogățit cu un Samsung SII și a venit să îmi ceară sfatul în privința aplicațiilor care ajută la slăbit.

Normal că nu o puteam lăsa așa și i-am arătat cam ce aplicații am folosit eu de când sunt mândra posesoare a unui telefon ce rulează fin Android.

 1. Noom Weight Loss Coach este doar una dintre aplicațiile lansate de Noom Inc, aplicații foarte utile și pe care le recomand oricărei persoane care dorește să își supravegheze aportul de calorii sau numărul de calorii arse prin sport. Alături de Noom Walk Pedometer și Noom Cardio Trainer nu prea mai ai nevoie de altceva.
 2. Calorie Counter – MyFitnessPal este o aplicație asemănătoare cu Noom, în care poți introduce ce ai mâncat, ce exerciții ai făcut, poți să vezi ce fac prietenii, doar că nu are un design la fel frumos ca Noom.
 3. Calorie Counter by FatSecret asemănător cu primele două, cu o idee draguță de introducere a restaurantelor și lanțurilor de fast food, dar fără aplicabilitate în România.
 4. Endomondo Sports Tracker foarte bun pentru cei care vor să știe cât au alergat sau biciclit și pe unde
 5. Accupedo Pedometer un pedometru foarte bun, mi-aș permite sa spun că e mai bun decât al celor de la Noom
 6. Fitocracy Workout Fitness Log aplicația celor de la Fitocracy, un site foarte mișto care se folosește de multe din elementele de gamification pentru a-și ajuta utilizatorii să slăbească și să aibă forma pe care și-o doresc. Are un design frumos și ca orice site care se folosește de gamification – multe badge-uri.
 7. Zombies, Run! o altă aplicație care se folosește de elemente de gamification, un joc în care trebuie să fugi de zombie, dacă sunteți pasionati de zombie și joculețele cu zombie și mai vreți și să faceți efort fizic aceasta este aplicația pentru voi. Pe mine, mulțumesc frumos, nu m-a prins.

Voi ce aplicații de fitness și sănătate mai știți?

4252303107_5921ae9c04_z

Play Music - Asculta muzica online

7 aplicații Android pentru fitness și sănătate
Etichetat pe:            

Un comentariu la „7 aplicații Android pentru fitness și sănătate

 • 24 septembrie 2013 la 10:47
  Legătură permanentă

  Uneori cred practic ca singurul lucru care il face pe Andoid magic este numarul mare de aplicati si desigur utilitatea acestora, motiv pentru care suntem pacaliti chiar hipnotizati sincer.
  Eu ma gandesc totusi ca e nevoie de ceva mai mult decat magie sa fie creat un sistem precum andoid care sa ii creeze din acest punt de vedere o reala provocare, competitie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.