Cu creioane de colorat, tată!
Pe toți ne apucă din când în când nervii nervoși, ba din cauza serviciului, ba din cauza unor prieteni, ba din cauza familiei. Și bănuiesc că toți avem câte o metodă de a scăpa de bâzdâcii acumulați de-a lungul zilei sau a săptămânii. Poate fi o plimbare cu câinele (adjudecat!), o oră de bandă, o saună și un masaj, o sesiune de șopăreală sau un film pe laptop în mijlocul patului cu un bol de popcorn în brațe.
De două săptămâni eu am găsit pastila perfectă de pierdut nervii – cartea de colorat. Fie că sunt imagini luate de pe net sau o carte cumparată dintr-o librărie, ideea este că din momentul în care ai pus creionul pe hârtie, nu te poți opri până nu colorezi toată imaginea. Prima carte pe care am colorat-o e cu Tom și Jerry, două dintre personajele mele preferate, alături de Bugs Bunny și Tweety (i tought i taw a puddy cat! i did! i did!), iar acum stau și mă întreb ce alte căti să mai cumpăr? Dacă aveți sugestii să știți că sunt binevenite!
Ba mai mult decât atât, am devenit lobbystă. Cum prind pe careva cum scot cartea și i-o pun în față împreună cu creioanele. Prima reacție este cea logică ” Hai măi Corino, ai înnebunit? Ai dat în mintea copiilor?”, după care încep să se uite la creioane, se uită la carte și la final colorează o pagină râzând în timp ce îmi spun că nu au mai făcut-o de când erau în școală.
Deci nu sunt nebună, nu?

Și două-trei poze pemtru ilustrare, deși nu sunt cea mai pasionată fotografă din zonă.

Ok, eu am zis creioane de colorat, voi ce ziceți?

Play Music - Asculta muzica online

Cum să ne tratăm nervii?
Etichetat pe:    

3 comentarii la „Cum să ne tratăm nervii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.