Miercuri am primit o sticlă, cu un mesaj în ea. Mi se spunea ca trebuie să descriu pe blog o zi de răsfăț și voi primi o surpriză. Am întors ideea pe toate părțile și nu am găsit un răspuns potrivit. În primul rând pentru că eu nu mă răsfăț și în al doilea rând pentru că fața mea de vampir scăpat din criptă nu inspiră nevoia de a fi răsfățată. Voiam la un moment dat să scriu despre o seară petrecută cu Gheorghe, ați citit bine, Gheorghe. Paharul meu de vin, care are un priten, Petrică, celălalt pahar de vin de 940 ml. Dar să povestesc despre cum beau eu vin mi se pare că e prea personal, deci trecem peste.

Așadar, am lăsat ideea de răsfăț deoparte și mi-am văzut de viață, uitând sticla pe birou. Azi jur că o iau acasă!

message

Vineri misterul a fost spulberat, vraja ruptă și mi s-a dezvăluit că mesajul din sticlă era trimis de Palmolive. Care pe 30 mai a lansat două geluri de duș noi – Thermal SPA Ocean Vitality și Palmolive Thermal SPA Mineral Massage.
Palmolive-Thermal-SPA_Ocean-Vitality Palmolive-Thermal-SPA_Mineral-Massage

Le-am încercat pe amândouă și recunosc că Mineral Massage mi se potrivește mănușă, dacă iau la socoteală faptul că am niște probleme cu pielea. Plus că am auzit că sărurile de la Marea Moartă și extractul de aloe vera sunt perfecte pentru pielea uscată pergament, așa cum am eu. Deci hai să zicem că acum îmi răsfăț pielea. Că eu în continuare, nu.

Acum singura problemă pe care o mai am e cu perdeaua de duș pe care am primit-o, îmi trebuie un meseriaș să o montez. Nu perdeaua în sine, ci suportul.

Play Music - Asculta muzica online

Cum vă răsfăţaţi?
Etichetat pe:

3 comentarii la „Cum vă răsfăţaţi?

 • 4 iunie 2013 la 10:41
  Legătură permanentă

  Eu, anul trecut când am vrut să mă răsfăţ, m-am dus într-o localitate montană, alta decât aia natală, şi-am luat camera cea mai mare, aia cu jacuzzi. Şi-apoi mi-am luat şi nişte cărţi, nişte chestii cu aviatorii români din al doilea răzbel, şi nişte băutură, şi am lenevit, cu mici întreruperi de piscină, zile întregi.

  Cât despre partea cu perdeaua de duş, ai bormaşină?

  Răspunde
   • 4 iunie 2013 la 23:35
    Legătură permanentă

    On topic: cand vreau sa ma rasfat imi iau un expresso in baie, ma asez pe cacastoare si stau, fumez, beau cafea, ma cac si citesc.

    Off topic.
    Are. De imprumut. Un ciocan rotopercutor tip SDS va satisface nevoile amandurora? :) P.S.: sa-mi spuneti ce diametru sa aibe spiralul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.