PrintPovesteam într-un articol cât de mult mi-a plăcut când în primară au venit cei de la Colgate împreună cu iepuraşul Măseluţă să ne înveţe cum trebuie să te speli pe dinţi. Nu am povestit însă, cât de mişto mi se pare ideea Săptămânii Altfel din şcolile româneşti ale anului 2013. În sfârşit o activitate frumoasă în şcoli – să te ducă profesorii la muzee, în parc sau la grădina zoologică.

Colgate susţine o serie de activităţi în cadrul programului Şcoala Altfel, ca o prelungire a Lunii Sănătăţii Orale. Medicii dentişti au vizitat şcolile din întreaga ţară şi i-au învăţat pe copii să aibă grijă de zâmbetul lor.

PrintDuminica aceasta la ora 9.30, în Bucureşti, Doctorul Măseluţă şi Doctorul Perie-Tot vor merge la Teatrul Ion Creangă (Str Lipscani, Nr 53) pentru o întâlnire cu copiii, urmată de o piesă de teatru, o poveste un pic mai „necunoscută” care implică un măr otrăvit.

Am pentru doi dintre cititorii blogului meu câte o invitaţie pentru părinţi şi copii la această piesă de teatru, mai întâi vorbim de zâmbete frumoase, după care le prestăm!

Bineînţeles, vom avea ocazia să ne întâlnim acolo, nu voi fi însoţită de copilul personal, pentru că nu am, dar voi fi însoţită de nepoată, pentru că o am.

Cu cine mă văd duminică?

Play Music - Asculta muzica online

Doctorul Măseluţă merge la teatru
Etichetat pe:        

4 comentarii la „Doctorul Măseluţă merge la teatru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.