Am o obsesie cu miturile urbane. Mai ales când e vorba de sănătate. Nu caut pe forumuri răspunsul la întrebarea „de ce mă doare capul?”, nu discut cu colegele și nu întreb de ce mă doare spatele. Nu mă bazez pe vorba poporului când discutăm de sănătate, fiindcă dacă aș face-o, aș înnebuni cu laptopul în față. Și mă gândesc că un om care și-a tocit coatele 10 ani într-o facultate de medicină știe cu 3 minute mai multe decât mine.

De aceea, îmi place când găsesc pe net medici care răspund întrebărilor noastre. Bineînțeles, să îi povestești că te doare fără a te vedea nu este consultație, dar te poate îndruma ce să faci mai departe. Exact așa cum face „Medicul Colgate„, e adevărat nu te pune să deschizi gura și să zici Aaaaa, dar te poate îndruma pe calea cea bună. Și mai ales poate corecta acele mituri legate de detartraj, albire și măsele de minte. Cum? Nu știați că detartrajul și albirea vă distrug dinții? Nu? Vă zic eu, că așa mi-a zis Coana Floarea de la etajul 2, căreia i-a spus-o Nuți de la B4. Nuțica, n-o știi? Aia creață, da.

Și pe lângă componenta educațională, aceea pe care o sublinia Miruna când spunea că luna sănătății orale trebuie să fie 12 luni. Colgate mai are și o componentă promoțională, că deh!, așa-i românul, îi plac concursurile. Și cine n-ar vrea 10000 de euro? Poate pentru dinți, poate pentru vacanță, poate pentru studii. Nici nu e complicat, nu trebuie să completezi teste, nu trebuie să treci prin foc, nu trebuie să te dai peste cap, doar sa păstrezi bonul cu care ți-ai cumpărat produse Colgate și sa introduci datele în aplicație.

Simplissim, nu-i așa?

Și dacă vedeți vreunul dintre consultanții Colgate în magazine, după ce vă fac testul care determină care sistem vi se potrivește, rugați-i sa vă lase să faceți o poză aplicației, să o vadă și ochiul meu, că am auzit că e haioasă tare, doar că nu am ochit-o încă.

Play Music - Asculta muzica online

Întreabă medicul Colgate de ce te doare
Etichetat pe:    

Un comentariu la „Întreabă medicul Colgate de ce te doare

  • 15 mai 2013 la 00:17
    Legătură permanentă

    Nu ştiam de aplicaţia asta. Interesant… mai ales că nu vorbeşte prostii doctorul ăla şi se fereşte să taie şi să spânzure.În majoritatea cazurilor, te trimite la dentist! Îmi place :)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.