Vă mai amintiți reclama cu cerneala care penetrează creta? Țin minte că de fiecare dată când vedeam reclama aceea aveam o singură problemă – oare unde se găsește cretă rotundă? Că noi aveam numai dintr-aceea pătrățoasă care ne chinuia degetele.


Am căutat-o pe youtube, dar am găsit doar această variantă din 1986.
Îmi amintesc că cel mai frumos a fost atunci când au venit cei de la Colgate la noi în școală, ne-au făcut testul cu cerneala și creta, ne-au explicat cum trebuie să ne periem dinții și ne-au dat niște pastiluțe mici și roșii pe care dacă le ronțăiam, înroșeau zonele unde nu ne spălasem cum trebuie dinții. Bineînțeles, când ne-au arătat testul cu creta, au folosit o cretă pătrățoasă, ceea ce m-a dezamăgit destul de mult. La terminarea prezentării cu toții am primit pastă de dinți Colgate, o periuță și bombonelele roz. Dacă stau și mă gândesc mai bine atunci am învățat cum să mă spăl pe dinți și asta doar pentru că Colgate s-a decis să aibă o campanie națională în școlile românești ale anilor ’90.

Anul acesta Colgate s-a decis ca în cadrul campaniei educaționale “Luna Sănătății Orale” (21 februarie – 24 martie) să ne învețe care sistem de îngrijire a dinților ni se potrivește. Au alături de ei 4 personalități care ne ajuta să ne decidem:

 • Andreea Berecleanu – Colgate Total, împreună cu periuțele Colgate 360 și apă de gură Colgate Plax – pentru îngrijire completă
 • Andreea Ibacka – Colgate Sensitive Pro Relief – pentru sensibilitate dentinară
 • Dana Rogoz – Colgate Max White One – pentru albire dentară
 • Giulia (Anghelescu) – Colgate Total Pro Gum Health – pentru afecțiuni gingivale
 • Am stat și m-am gândit care sistem mi s-ar potrivi cel mai bine și cred că Colgate Total este cel pentru mine. Sufăr și de sensibilitate dentinară, am și gingiile sensibile și vreau și albire de la atâtea țigări câte trag. Se pare că aplicația de pe pagina de facebook Colgate este de acord cu mine.

  Voi ce amintiri aveți despre Colgate? Și bineînțeles, ce sistem vi se potrivește?

  Play Music - Asculta muzica online

  Luna sănătății orale Colgate e în toi
  Etichetat pe:    

  2 comentarii la „Luna sănătății orale Colgate e în toi

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.