Cam de când mă știu, am fost pasionată de filmele și serialele polițiste: Hercule Poirot, mai ales cel în care juca Peter Ustinov, Mancuso, FBI și Străzile din San Francisco sunt cele care-mi vin în minte acum.
Îmi amintesc cel puțin cum era întrerupt din diferite motive Străzile din SF și apărea un nene pe ecran să ne spună cine știe ce tâmpenie.
Bine că am trecut de perioada aceea și acum ne putem uita liniștiți la seriale și putem alege ce seriale să urmărim, că cele pe care le-am enumerat oricum erau singurele pe care aveam dreptul să le vedem.

Și unul dintre serialele pe care le aștept cu nerăbdare este Crossing Lines, tradus Polițiști fără frontiere. Care va avea premiera pe 24 septembrie la ora 22 și vom primi porție dublă de două episoade.

Politisti_fara_frontiere

Din ce am citit despre el, este vorba de o echipă de polițiști, care luptă împotriva crimei internaționale. Avem un american, un francez, un irlandez, un german (deja sună a banc) și două italience. Plus Michel Dorn, adică Donald Sutherland, care e, Donald Sutherland.

Pentru că îmi place acest serial și pentru că cei de la AXN România mi-au oferit posibilitatea, am un mic concurs. Ofer trei portofele de călătorii, exact ca cele ale polițiștilor pentru trei cititori care răspund la întrebarea:
În ce zi a săptămânii se difuzează serialul Poliţişti fără frontiere pe AXN?
Premiu_AXN

Concursul începe astăzi și se termină pe 30 septembrie. De tragerea la sorți și trimiterea premiilor se ocupă Băieții de la AXN (care de fapt este o fată, cred).

Later edit: câștigătorii sunt Ela Vera, Portase și Traian Codruţ.

Play Music - Asculta muzica online

Polițiști fără frontiere începe pe 24 septembrie
Etichetat pe:        

12 comentarii la „Polițiști fără frontiere începe pe 24 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.