În ultima vreme nu prea am ieşit din casă, îmi place mai mult la coteţ cu Canishu meu decât pe drumurile bucureştene gri şi reci.
Dar pe 19 februarie, în urma unei invitaţii pe care am primit-o char de ziua mea mi-am mişcat frumosul posterior până la Operă, pe Str Dr Staicovici, Nr 19 pentru a vedea noua colecţie de bijuterii a Casei Wagner.
M-am întâlnit cu Ana Wagner, cea care creează tot ceea ce se vinde la Wagner, mai puţin ceaiurile şi cu Irina Wagner, sora Anei.

Cele două ne-au povestit cum a apărut noua colecţie de bijuterii alături de un ceai într-o ceaşcă frumoasă cu un animal print.

Am vizitat astă-vară gradina peisagistului Carlo Maria Maggia de la malul mării Mediterane. Un loc paradisiac de câteva hectare cu o colecţie de peste 10.000 de specii de plante! Am adus de acolo în caietul meu de schiţe tot soiul de plante şi asocieri cromatice cum numai pe coasta provensală poţi vedea şi întâlni.

Păi cum să nu întorci cu mii de idei după ce te plimbi printr-o grădină a lui Maggia? Se înţelege de ce Ana a făcut asemenea schiţe:
Schiţa

De când le-am cunoscut pe Ana şi Irina în august 2010, le-am admirat pentru ceea ce fac, pentru că se luptă să aducă un pic de frumos în viaţa noastră. Bijuteriile, porţelanurile şi cursurile de pictură sunt aici, disponibile nouă. Şi mă bucur că se duc şi în alte ţări şi ne reprezintă. România nu înseamnă doar hoţi, sau criză politică. Mai înseamnă şi oameni frumoşi şi locuri superbe.

Până când veţi ajunge la atelierul de pe Dr Staicovici puteţi admira câteva dintre piesele colecţiei „Grădina de Giuvaere III” mai jos. Eu m-am îndrăgostit de broşe, vouă ce vă place?

Play Music - Asculta muzica online

Poveşti frumoase şi bijuterii din grădină
Etichetat pe:        

2 comentarii la „Poveşti frumoase şi bijuterii din grădină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.