Acum vreo două săptămâni am adormit cu tableta întreagă și m-am trezit cu ea spartă. O frumusețe de spărtură, din care ieșeau cioburi mici, care se lipeau de buricul degetelor. Nici până acum nu știu cine e vinovatul: canișul, pisica sau dorsalul meu.

Când am văzut-o cum arăta, mi s-a strâns stomacul, m-a luat cu greață, aproape că-mi venea să plâng. Și ăsta-i lucru mare!

M-am uitat, m-am interesat, am auzit niște cifre astronomice – 1120 lei și aproape că renunțasem, doar că mi-am amintit că la un moment dat Cetin a avut o problemă asemănătoare și că am citit și pe blogul lui Vali ceva de genul.

Așa am aflat de Servicio, pe care i-am sunat ieri, să-i întreb dacă mă primesc la 6 seara în condițiile în care ei închid la 7. Mi-au spus că da și pe la 6 și 10 am ajuns, am lăsat odorul la reparat și m-am dus să beau o be cafea, la o câr cafenea din zonă, că trebuia să omor 40 de minute cât durează operația de schimbare a digitizer-ului.

Abia la ora 19.30 am luat-o înapoi, adică băieții au stat peste program pentru a-mi repara mie tabletusa, doar că atunci când m-am întors la cafenea pentru a termina cea de-a doua „cafea” am remarcat că Tabu’ nu mai avea în el simul. Am sunat și băieții mi-au spus că ei deja plecaseră, dar că îl vor trimite prin curier azi, dar ajunge mâine. Motiv pentru care le-am recomandat Tribul și iată că la ora 3 jumate azi mi-am primit și simul. Despre Tribul, într-un alt post, că se pare că am devenit fană.

Prețul pentru o tableta Galaxy Tab de 10.1 a fost de 300 lei schimbarea digitizerului și 50 lei montarea foliei (cu asta am problemă, e un pic mai mică decât tabletă!), să pun și cele 2 cafele la calcul? I-am întrebat și pentru o colegă care a trecut prin aceeași experiență traumatizantă cu iPhone-ul și scorul e același: 300 lei.

Pentru toți cei care au nevoie de o schimbare de display spart, apelați cu încredere! Și ca pont personal, lângă e Traffic Lounge unde cafeaua e 9.5 și Beck’su 8.5.

Servicio.ro
Program: Luni – Vineri 10 – 19
Adresa: B-dul. Burebista Nr. 3, Bucuresti
Telefon: 021-795.05.58
Mobil: 0749 788 859

Play Music - Asculta muzica online

Unde schimbi ecranul spart?
Etichetat pe:        

Un comentariu la „Unde schimbi ecranul spart?

  • 13 ianuarie 2016 la 10:55
    Legătură permanentă

    Eu miam luat o tableta anul trecut UTOK 800 si din greaseal miam spart ecranul Spunetimi va rog in Suceava gasesc mai ieftin de reparat ecranul

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.