Primul:
Nu neapărat x (manele), dar ceva să placă la toată lumea Nu neapărat gangbang, dar ceva să placă la toată lumea. Nu neapărat paracetamol, dar ceva să placă la toată lumea. Nu neapărat Furadan, dar ceva să placă la toată lumea.

Al doilea:
Practic Practic așa, practic pe dincolo, practic nu mai îmi place cuvântul practic. O fi de la „practically”?

Al treilea:
Pentru că x după ce că e o prostie, mai e și recurentă. Cred, dar nu sunt sigură, că a început cu pitong. Dar poate e mai veche.

Play Music - Asculta muzica online

3 ticuri din online
Etichetat pe:    

5 comentarii la „3 ticuri din online

 • 17 martie 2014 la 08:54
  Legătură permanentă

  Am scris despre ‘pentru că’ acum ceva vreme, și am fost contrazis – problema cu „pentru că” e că e o glumă seacă, funcțională, dar nu cînd o repeți ad infinitum. Dacă nu o zici sub formă de glumă, ai o problemă, totuși.

  Practic… nu îmi dau seama dacă nu folosesc și eu destul de des „Practic” ăsta. Nu mi se pare prea grav, totuși, nu m-am simțit agresat de el.

  Ceva să placă la toată lumea e într-adevăr un pic mai în vogă, ca orice meme de Internet. O să treacă, dar o să rămînă printre expresiile uzitate – ca „Batman, Batman” sau „ăla negru de respira greu”.

  Aștept publicitarii care să preia prima și a treia chestie, ca să transforme într-un fenomen național, nu doar internețional.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.