Pe parcursul celor 7 ani de blog – da, la începutul lui aprilie idaho împlinește 7 ani – am scris mai multe articole despre avort. Și asta din simplul motiv că susțin avorturile. Îmi place ideea de a avea opțiunile deschise!

Citeam zilele trecute un articol în care ni se povestea că în Baia Mare nu se fac avorturi în perioada postului. Și era lumea, cum să zic eu? șocată. „Dar vai! Cum se poate așa ceva?”

Ce spui Frantz? Noutate zici? Ba mai veneau câte unii cu propuneri de sărit plata CAS-ului în perioada postului, de parcă s-ar putea așa ceva.

Și-acum să vă spun de ce nu m-am mirat, pentru că aveam o prietenă (da, prieteniile se mai și destramă). Și prietena aceasta, după ce adusese 3 copii pe lume, a fost obligată de medicul ei ginecolog să aștepte până pe 27 decembrie ca să îi facă un avort, la limita celor 3 luni. Povestea asta se întâmpla în București, acum vreo doi ani.

Dar sunt convinsă că se întâmplă oriunde în țară, tot ce trebuie să faceți e să vă interesați. Întrebați-vă colegele, prietenele și sigur veți afla că peste tot în România se evită avorturile în timpul posturilor. De ce? Pentru că până la urmă și medicii sunt oameni și oamenilor le e frică de iad, iar un medic care face avorturi, conform religiei, va vizita iadul în concediu de eternitate.

Și poate vă întrebați de m-am apucat azi să scriu acest articol. Pentru că am văzut ce se caută pe blogul meu și m-am gândit că probabil or fi având legătură.

Screenshot_1

Play Music - Asculta muzica online

Despre avorturile în post
Etichetat pe:            

4 comentarii la „Despre avorturile în post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.