Dieta coporatistei este una clasică: covrigi la micul dejun, fie și o sana. După care la prânz vreo tâmpenie și seara dracu’ mai știe ce.
Între toate aceste 3 mese mari și late se mai strecoară: o cola, niște covrigei, o ciocolățică, două-trei bombonele, o eugenie, o halva și pentru sănătate niște fructe.
Aceasta este drama mea în acest moment, pentru că am plecat de la alergătură prin hotel și masa la prânz și am ajuns într-un birou de fete a căror îndeletnicire este să ronțăie ceva în timp ce scriu o prezentare, un mail sau buget.

Evident că om sunt și pic în păcat câteodată. Coroborat cu schimbarea programului, cu faptul că îmi pun fundul pe scaun și uit să mă ridic ore întregi, am ajuns în situația în care m-am rotunjit cu vreo 5 kilograme.

Problema cea mai gravă este că am început să mă axez pe sandwichuri și covrigei, pentru că fie uit să îmi iau mâncarea, fie mi-e lene să îmi gătesc. Noua intenție e să comand, dacă tot nu îmi gătesc și încerc diferite variante: La Matache unde am văzut primul șnițel din cartofi, restaurantele din jur și mai nou foodpanda, care îmi oferă mai multe variante, să am de unde alege.

Următorul pas să mă trec pe salate, să încep să merg mai mult pe jos și să bag ceva yoga, cine știe, până la sfâsitul verii îmi revin în formă.

Play Music - Asculta muzica online

Dieta corporatistei
Etichetat pe:        

Un comentariu la „Dieta corporatistei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.