Deprecated: Invalid characters passed for attempted conversion, these have been ignored in /home/forge/idaho.ro/public/wp-content/themes/spacious/inc/functions.php on line 347

Cel mai bun prieten al meu este genul de om foarte îndemânatic. De fapt, e modelul acela de om care pe ce pune mâna face. Cred că îi știți pe cei pricepuți la de toate. Și-a făcut casa singur, și-a construit un tăietor de lemne fiindcă s-a mutat „la țărănoaia” și mi-a făcut un jig atunci când aproape că-mi brickuisem un Samsung.

Fiind un tip așa de priceput, nu are hobby-uri d-astea normale, ca statul în pat toată ziua și urmărit seriale sau jucat Assassin’s Creed ca oamenii normali. Nu, el trebuie să meșterească ceva și acum a început să meșterească inele din monede.

Pentru că suntem prieteni de o mie de ani, am primit unul făcut dintr-un franc. Mai nou sunt cu liberte, fraternite, egalite la purtător.

Știindu-mă curioasă, mi-a trimis fotografii cu procesul de fabricare al unui inel și azi avem un how it’s made cu o monedă de 50 de bani. Un asemenea inel costă 10 lei. La cât a muncit la el, mi se pare puțin.

Dacă vă doriți un inel făcut de suriorul meu, găsiți detalii pe pagina lui de Facebook

Inele handmade unplugged

Un gând despre „Inele handmade unplugged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.