Până acum două săptămâni, nu aveam habar cine este Pop Tamaș, lumea mea era pustie, fără pic de sclipici. Apoi s-a răzvrătit floarea cea aleasă a facebookului și nimeni nu mai putea mișca de jena produsă de platitudinile oferite de bardul din Norvegia.

Să-l ardem pe rug! Să-l aruncăm la lei! Ba nu, să îl lapidăm!

S-au creat pagini contra, lumea ne explica ce prost este, iar eu am rămas cu întrebarea: „cine dracu’ e omul acesta?”

Ieri seară bunul-simț a învins asupra prostului gust și tot newsfeedul meu era inundat de o fotografie plină de mândrie:

poptamas

Și mă întreb, cu mintea mea de femeie, ce ați învins băieți? Cumva acum toată lumea va începe să fredoneze BWV 1047? Credeți că vor fi asaltate muzeele și teatrele românești? La Sala Palatului nu vor mai fi concerte marca Salam?

Și până la urmă ați închis pagina, dar publicul? Sutele alea de mii de cârnăciori care dăduseră like, șer și comment credeți că au dispărut puf! din România și acum suntem vârful de lance al lumii moderne și educate?

Poate nu v-ați dat seama, dar toate acele sute de mii de manțogari l-au șeruit pe Nea Pop Tamaș pentru că rezonau cu truismele expuse de ‘mnealui, nu vă închipuiți că i-a înghesuit într-un gang din Militari și le-a violat smatfonu’ cu like și șer. Nope, le plăcea că „sus e cer și jos e apă, noi la mijloc ne iubim”.

Bravo! Poliția bunul-simț a învins, acum urmează glumele care nu ne plac, cărțile pentru că distrug pădurile și 451 Fahrenheit.

Play Music - Asculta muzica online

Ați învins, să moară mă-sa!
Etichetat pe:

5 comentarii la „Ați învins, să moară mă-sa!

 • 4 iunie 2014 la 10:15
  Legătură permanentă

  Mami, dar tu ce facusi acum, in afara de niste trafic ieftin de 2 lei kilu’ cu numele aluia ? Nu i-ai facut relama papagalului aluia ?

  Răspunde
 • 4 iunie 2014 la 11:31
  Legătură permanentă

  Nu stiu daca mi-ar fi trebuit televizor (pentru ca nu am) sau poate ca nu am in lista pe cine trebuie… ideea e ca eu INCA nu stiu cine e nenea asta!

  Răspunde
 • 4 iunie 2014 la 22:40
  Legătură permanentă

  Nu prea m-a interesat tipul, m-am simtit o singura data jignit cand am vazut cum un prieten a dat share la o prostie de imagine, dar nu destul cat sa nu uit in urmatoarele 3 secunde.
  Dar sa strivesti dreptul la exprimare, chiar si cand este abuzat cu citate de cacat, se traduce in prostie si jignesc niste valori pe care generatia curenta ar trebui sa le aibe cultivate.

  Răspunde
 • Pingback:Avem o comunitate. Ce facem cu ea? | mihai vasilescu blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.