De curând mi s-a făcut cunoştinţă cu treat-urile Coshida. Una dintre colege stă vizavi de un Lidl şi îşi face toate cumpărăturile de acolo. Fiind fană Lidl şi posesoare de pisică mi-a povestit că Miţurca sa personală este înnebunită de Coshida.

Cum sunt mândra furnizoare de boabe pentru un câine şi o pisică mi-am spus că ar fi frumos din partea mea să diversific oferta şi am cerut şi eu o porţie. Iniţial, pentru Lady Jessica şi apoi, când am aflat că există şi pentru căţei, am cerut una şi pentru Canishu. Diferă un pic, cele de căţei se numesc Orlando, sunt nişte sticksuri mai groase şi doar 8 la confecţie, spre deosebire de cele pisiceşti care sunt 10 şi mai subţirele. Ca preţ sunt acceptabile: 4.99 indiferent că le cumperi pentru căţei sau pisici.
coshida1

Dacă preastimabilul nu a fost impresionat, Jessica mi-a dovedit că este o hămesită. Nu numai că mă mieuna disperată când mă vedea cu plicul în mână, dar la un moment dat s-a gândit că e mai simplu să se autoservească şi a ronţăit ambalajul după pofta inimii. Această abordare a târfetei pufoase a dus la o ascundere a acestor treaturi în locuri inaccesibile mândrei. Adică în frigider. Noul loc preferat al donşoarei.

PS: v-aş fi oferit şi linkuri, dar site-ul Lidl este prea obositor pentru mine şi am renunţat să le caut. Cred, nu sunt sigură, că nici măcar search nu au. Zic că nu sunt sigură pentru că eu nu l-am găsit, probabil doar iniţiaţii şi top managementul illuminati ştiu unde e.

Play Music - Asculta muzica online

Lidl mi-a înnebunit pisica
Etichetat pe:        

Un comentariu la „Lidl mi-a înnebunit pisica

  • 16 aprilie 2019 la 16:11
    Legătură permanentă

    Să știi că și prințesa mea este înnebunită după aceste sticksuri iar cele de la coshida sunt relativ ieftine în comparație cu alte mărci. Iar ca preferință – nu mai discutăm cu câtă plăcere le savurează!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.