Dacă nu era Timișoara Brands Tour nu știu cât ar mai fi durat până m-aș fi încumetat să aleg varianta cușetei la un drum lung. Recunosc că nu îmi place trenul, iar despre cușetă nu știu nimic.

Acestea fiind zise și luând în calcul faptul că am loc la clasa I, ce îmi recomandați? Cearceaf, spray de purici, repelant, Triumf, clor? Întreb pentru că nu am nici cea mai vagă idee ce îmi rezerva viitorul, nu după ce am fost să iau biletele.

Play Music - Asculta muzica online

Mâine seară la cușetă, ce-mi recomandați?
Etichetat pe:    

9 comentarii la „Mâine seară la cușetă, ce-mi recomandați?

 • 7 aprilie 2014 la 15:21
  Legătură permanentă

  Eu am calatorit de cateva ori la cuseta, ultima oara acum un an si ceva, si era curat. Aveau si set cu periuta de dinti, pasta si sapun (nu le-am folosit) iar asternuturile erau prospat curatate. Chiar am reusit sa dorm destul de mult. Singurul lucru pe care il recomand este propria perna sau o invelitoare ceva, dar asta doar pentru ca am pitici cu pusul fetei pe orice lucru strain.

  Răspunde
 • 7 aprilie 2014 la 15:28
  Legătură permanentă

  Anual bag cel puțin o tură de Oradea – București (de obicei în perioade aglomerate: Crăciun, Revelion sau Paște) și n-am avut probleme deosebite. Colega a mai băgăt și câte o tură suplimentară până la Mangalia. E de preferat cea cu 4 locuri și să ceri loc jos. Partea cu igiena în copartiment a fost mereu OK. Primești lenjerie de pat de unică folosință. În rest cușeta e la noroc: poți nimeri cu oameni sau cu animale.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.