De la început avem două scenarii.

1. Ești blogger. Cu ce te ajută să știi numărul de shares pe un articol? Oricum îți dai seama din analytics. Așadar nu ai nevoie de el, așadar nu îți trebuie. Dacă vrei să îl mătrășești, oricum îl poți mătrăși conform articolului scris de Radu.

2. Ești agenție. Nu te intereseasă să vezi pe articol numărul de shares. Din două motive. Primul: știi că pot fi mătrășite, conform articolului scris de Radu. Al doilea: ești om de agenție, poți afla și singur/ă câte shares are un articol. Cea mai simplă variantă fiind asta.

Ne mai tragem mult pe cur?

PS: Cum îmi scot eu counterul? Că nu-l mai vreau. (PPS: jetpack)

Play Music - Asculta muzica online

De ce nu ai nevoie de counterul de shares la articole

4 comentarii la „De ce nu ai nevoie de counterul de shares la articole

 • 26 octombrie 2014 la 12:11
  Legătură permanentă

  Multa lumea cauta si se uita la counter sa vada daca e apreciat de alti cititori inainte de a citi articolul. Este un fel de preselectie, o validare a faptului ca merita sa-si investeasca un minut din viata in parcurgerea acestuia.

  Si cu toate ca stim cum se poate manari acel counter, nu toti facem ca Chinezu si ne aruncam articolul in 20 de grupuri. :)

  Răspunde
  • 26 octombrie 2014 la 14:15
   Legătură permanentă

   Dacă citeti un articol doar pentru că e şeruit de mulţi oameni meriţi să îţi fie ridicat permisul de internet.

   Răspunde
   • 26 octombrie 2014 la 14:30
    Legătură permanentă

    Adica mie. Eu ma uit pe trafictube la filmele cu cele mai multe voturi si citesc, in majoritatea cazurilor, articolele cu mai mult de 10 share-uri. Ma bazez pe prietenii si cocititorii mei ca nu-mi pierd timpul de pomana.

    Nu ma bazez pe numarul de share-uri cand citesc rss feed-ul. Acolo fac eu validarea pentru altii. Practic intorc un serviciu celor care ma ajuta sa-mi salvez timpul si asa limitat.

    Răspunde
    • 26 octombrie 2014 la 14:57
     Legătură permanentă

     Ok, într-o comunitate precum Trafictube pot înţelege. Pe un blog oarecare, mi se pare inutil. Îl citim pe Vali cu toţii, ne interesează câte like-uri are un articol?

     Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.